Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Base az élre tört az Ethereum layer 2 hálózatok között

A Base az élre tört az Ethereum layer 2 hálózatok között

A Base hálózat vezet az Ethereum layer-2 ranglistán a tranzakciók számában, sőt már három hónapja ez a legjövedelmezőbb skálázó platform. Mi lehet a sikere titka?

Lenyűgöző növekedés a Coinbase által támogatott hálózaton

A Coinbase által támogatott Base hálózat megelőzte az Optimism (OP) Mainnetet a Superchain ökoszisztémán belüli legnagyobb láncként és jelenleg a második legnagyobb Ethereum (ETH) skálázó TVL szerint, az Arbitrum (ARB) One 18,27 milliárd dolláros volumene mögött.

Az L2Beat adatai szerint a TVL június 11-én 7,68 milliárd dollár volt, beleértve 2,04 milliárd dollár bridgelt mennyiséget és 5,63 milliárd dollár natívan kibocsátott eszközt.

A Base az élre tört az Ethereum layer 2 hálózatok között | Cryptofalka

Rekord nyereséget és tranzakciószámot produkál a Base

Az elmúlt három hónapban a Base hálózat termelte a legtöbb on-chain nyereséget, beleértve a márciusban rekordot jelentő 16,9 millió dollárt. Májusban a Base-en generált profit 58,6%-kal csökkent, de még mindig 6,98 millió dollárral megelőzte a második legjövedelmezőbb Eth layer 2-t, az OP Mainnetet, amely 1,57 millió dolláros profitot könyvelhetett el.

A Base az élre tört az Ethereum layer 2 hálózatok között | Cryptofalka

A nyereség nagy részét az év első hónapjait jellemző memecoin-őrületnek köszönhetően sikerült bezsebelni. Az elmúlt hónapban a Base hálózat 30,36 másodpercenkénti tranzakciószámmal állt az első helyen, megelőzve az Arbitrumot, amely 23,52 tranzakciót kezelt másodpercenként. 

Egy kis érdekesség, hogy az elmúlt 30 napban a Base hálózat 64,86 millió tranzakciót dolgozott fel, míg a Zksync, Linea vagy az OP Mainnet-en a tranzakciók száma ennek a harmadát sem érte el.

Úttörő intelligens tárcák a Base hálózaton

A Coinbase nemrégiben bemutatta intelligens pénztárcáját, amely a Coinbase Wallet következő fejezetét indítja útnak, forradalmasítva az onchain-élményt. Az új tárcák egyszerűsítik a felhasználást, megszüntetik a hálózati díjakat, és eltörlik a ’recovery seedphrase’-ek szükségességét. Zökkenő- és gázmentes tranzakciókat és alkalmazásközi átjárhatóságot biztosítanak, azzal a merész céllal, hogy több mint 1 milliárd felhasználót csalogassanak on-chain.

A Base hálózat lenyűgöző teljesítménye és folyamatos innovációja jól mutatja az Ethereum ökoszisztéma fejlődését. Az új intelligens tárcák bevezetésével és a növekvő TVL-el a Base hálózat fényes jövő elé néz, tovább erősítve pozícióját a kriptovaluták világában.

Kezd keringeni a közösségi médián a „Base on-chain summer” kifejezés, ami azt sugallja, hogy az év elejéhez hasonló kiugrást várnak az emberek a hálózaton. Véleményem szerint ismét nagyot fognak menni a már jól megalapozott memecoinok, de számíthatunk arra is hogy erőre kapnak a valós ’usecase’-szel rendelkező projektek is, amelyek száma jelenleg eltörpül a meme projektek mellett.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.09% $66,533.49
Ethereum ETH -0.88% $3,452.17
BNB BNB -2.50% $579.6
Solana SOL -1.57% $175.98
XRP XRP 0.10% $0.5996
Dogecoin DOGE -2.26% $0.1342
Cardano ADA -3.63% $0.4193
Litecoin LTC -4.10% $71.21
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!