Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Binance Smart Chain és a BEP-95-ös égetési mechanizmus

Binance Smart Chain és a BEP-95-ös égetési mechanizmus

A BEP-95 valós idejű égetési mechanizmust vezethet be a Binance Smart Chain blokkláncra, amivel gyorsabbá válhat a BNB égetése.

A Binance Smart Chain (BSC) bejelentette az új Binance Evolution Protocol-t (BEP-95), amely felgyorsítja a Binance Coin (BNB) tokenek és a BSC decentralizáltabb égési sebességét. Annak érdekében, hogy a BNB még inkább deflációs token legyen, a protokoll javítja az eszköz belső értékét azáltal, hogy a gázdíjak egy részének elégetésével szűkösebbé teszi azt. Az egyes blokkok a validátorok által beszedett gázdíj fix hányadát égetik el minden blokkban, az égés aránya irányítási mechanizmusokon keresztül szabályozható, ahol a szavazati jog a tét BNB-k számán alapul. 

A Binance Smart Chain BEP-95 fejlesztése még a tervezés szakaszában van. A fejlesztők két meghatározó célt tartanak a szemük előtt. Az egyik, hogy minden blokk eléget egy meghatározott arányt a tranzakciós díjból, amelyet az egyes blokkok érvényesítői szednek be. A másik, hogy az elégetni kívánt token aránya szabályozható legyen.

 

Miért van szüksége a BSC-nek a BEP-95-re?

A BSC hálózat felgyorsíthatja a BNB égési folyamatát, és javíthatja annak monetáris értékét a gázdíjak egy részének elégetésével. A BNB tulajdonosok dönti el miként küldik el a BSC gázjutalmat. A BEP végrehajtása által csökkenthet a BNB kínálat, ami által a stakelők jutalmainak fiat értéke növekedhet. Tehát a növekvő kereslet magasabbra hajtaná a BNB árát.

Binance Smart Chain I Cryptofalka Forrás: https://coingape.com/

 

BEP-95 specifikációk

Gázdíjak elosztása

Tervezés szerint a BNB egy deflációs token. Nincs olyan bányászati ​​algoritmus, amely lehetővé tenné az új BNB -k és a bányászok jutalmának rendszeres csökkenését. A BNB egy olyan token, amely sok felhasználási lehetőséggel rendelkezik. A stakelők és a a bányászok (validátorok) is élvezhetik a BNB birtoklásából származó egyéb előnyöket.

A gázdíjat minden blokkban beszedik, és kétfajta intelligens szerződésre osztják:
Rendszer jutalmazási szerződés: Az okos szerződés legfeljebb 100 BNB -t tartalmazhat. A gázdíj 1/16 -a átkerül a rendszer jutalmazási szerződésébe, ha az 100 BNB -nél kevesebb. A jutalmazási szerződésen belüli finanszírozást láncközi csomagtámogatásként használják fel.
ValidatorSet szerződés: A gázdíj fennmaradó része átkerül a ValidatorSet szerződésre. Ez a szerződés tartja a gázdíjakat a validátoroknak és a stakelők számára. A szerződésen belüli finanszírozást a Binance Chain -hez utalják át, és minden nap elosztják a stakelőknek és az validátoroknak a megfelelő arány szerint.
 

Égetési mechanizmus

A mechanizmust a ValidatorSet szerződésben az Irányítható paraméterek segítséágével, a burnRatio bevezetésével válik lehetővé. Minden egyes blokk végén az Érvényesítő aláír egy tranzakciót, hogy meghívja a szerződés betéti funkcióját a gázdíj átutalására. Az égetési logika a betétfüggvényen belül valósul meg, amely szerint a burnRatio * gasFee átkerül az égetési címre;
 
A kezdeti javasolt égési arány: 10%.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Irányítás

Az égési arány változását a BSC Validatorok határozzák meg szavazati jogaik (letétbe helyezett BNB) alapján egy javaslat szavazási eljárással.

Ezt a folyamatot a Binance Chain végzi, és a közösség minden tagja javasolhatja a paraméterek módosítását. Ahhoz, hogy az ajánlatot az érvényesítők felülvizsgálhassák, legalább 2000 BNB (mainnet) letétet kell zárolnia. Ez lehetővé teszi az érvényesítők számára, hogy szavazzanak a javaslatról; a BNB -t a javaslat megszavazása után visszaküldik. A BSC érvényesítői szavazati erejük alapján szavazhatnak: „mellett” vagy „ellene”.
 
Ha az érvényesítők 50%-a vagy több szavaz a javaslat mellett, tehát eléri a határozatképességet, akkor a javaslat elfogadásra kerül, és a paraméterek megfelelő módosítása átkerül a BSC-hez a láncok közötti kommunikáción keresztül, és azonnal hatályba lép. 
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.24% $61,158.2
Ethereum ETH -3.77% $2,974.47
BNB BNB 0.10% $543.72
Solana SOL -5.29% $131.81
XRP XRP -1.44% $0.4907
Dogecoin DOGE -6.60% $0.1456
Cardano ADA -2.63% $0.4447
Litecoin LTC 0.98% $79.69
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!