Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elindult az automatikus hozam tőkésítés a PancakeSwap-on

Elindult az automatikus hozam tőkésítés a PancakeSwap-on

A PancakeSwap új fejlesztésével úgy stakelhetünk, hogy a befektetésüket nem kell manuálisan visszaforgatnunk, a rendszer megteszi helyettünk. 

 

Mi is az a Pancakeswap?

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain alapú decentralizált tőzsde, olyan passzív jövedelmet biztosító funkciókkal, mint a stakelés és farmolás. 

A PancakeSwap egy olyan decentralizált tőzsde ami BEP-20 tokenek átváltására jött létre, az automated market maker (AMM) modell szerint. Ez azt jelenti, hogy a kereskedés nem közvetlenül az ajánlati könyvből történik a vevő és eladó felek között, hanem a likviditási alapból (vagy likviditási alapba) teljesülnek a vásárlások és eladások. Ezt az alapot az ügyfelek töltik fel a saját tőkéjükkel, cserébe kapnak a platform LP (liquidity provider) tokenjéből, amivel aztán visszavehetik a mozgósított tőkéjüket, plusz egy részt a DEX kereskedési díjából. Végső soron tehát kereskedhetsz a platformon, vagy jutalmakat kaphatsz a kereskedés likviditásához való hozzájárulásért.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

Hogyan működik az PancakeSwap Auto CAKE Pool-ja?

Nagyon egyszerű a használata. A CAKE coinokat az Auto CAKE Pool-ba kell rakni és a többi teljesen automatikus. Amíg a Pool használatban van, addig a rendszer automatikusan visszaforgatja a már megszerzett kamatokat, ezzel jóval nagyobb hozamot generálva. Jelenleg a CAKE éves kamatja manuális stakelés esetén 90,95%, míg az auto CAKE újratőkésítése segítségével már évi 148,31%.

Pancakeswap cake auto compound I Cryptofalka

 

Mi a különbség az Egyszerű CAKE pool és az Auto CAKE pool között?

Mindkét pool arra való, hogy stakeléssel mégtöbb CAKE tokent szerezhessünk. A fő különbség abban rejlik, hogy az egyszerű CAKE poolnál a stakelési periódus végén vissza kell térni a platformra és manuálisan visszaforgatni a megszerzett kamatokat. Ez idő és energiabefejtetéssel jár, figyelni kell az időperiódust és minden alkalommal egy kis BNB hálózati díjat kell fizetni az újra befektetett tokenek után. Ha az Auto CAKE poolban stakelünk, akkor erre nincs szükség.

Autop Cake pool: Ha ebben a poolban stakelünk, akkor el lehet felejteni a CAKE token újra befektetését. A rendszer automatikusan újra befekteti azt nekünk, hogy a kamatnak a kamatját is felhasználjuk a stakelésünkhöz.

 

Mekkora díja van az Auto Cake Syrup Poolnak?

Betéti díj nincs, tehát ingyen el lehet helyezni a tokens a poolban. A rendszer a token kivételére 0,1% díjat számol fel, ha 72 órán belül kivesszük. 72 óra után nincs kivételi díj. A kivételi díj 72 óra számítása minden alkalommal újra kezdődik, ha új tokéneket kezdünk stakelni. A rendszernek van úgymond egy teljesítmény díja is, amely 2%. Ez automatikusan kerül levonásra. Például, ha a stakelés eredménye 1 CAKE volt, akkor 0,02 CAKE kerül levonásra teljesítménydíjként. 

Tehát a pool optimális használata a 72 órán túli stakelés, ugyanis így csak a teljesítmény díj kerül levonásra. Maga a költség soknak tűnhet, de mivel az éves kamat is hatalmas (148,31%) így napi közel 0,4% kamattal számolhatunk.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Hogyan számolja ki a Pancakeswap az éves kamatot?

A PancakeSwap az APY-t úgy határozzák meg, hogy a poolban lévő készletet óránként egyszer felülvizsgálják, és a stakelt mennyiség függvényében növekszik vagy csökken. Így, mindig kiigazítva az APY-t sokkal pontosabb értéket ad. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.96% $64,160.31
Ethereum ETH 1.02% $3,067.61
BNB BNB 2.58% $561.69
Solana SOL 2.87% $144.16
XRP XRP 4.91% $0.5152
Dogecoin DOGE 3.79% $0.1556
Cardano ADA 11.05% $0.4946
Litecoin LTC 3.37% $82.61
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!