Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elmúlt két hétben több, mint 3 milliárd USDT -t állítottak elő

Elmúlt két hétben több, mint 3 milliárd USDT -t állítottak elő

Sokan bizalmatlanok az USDT -vel szemben, ennek ellenére továbbra is a Tether a vezető stabilcoin, mely már 76 milliárdos kapitalizációval bír.

 

Töretlen a népszerűsége az USDT -nek

A Tether az elmúlt két hétben több, mint hárommilliárd USDT állított elő, legutóbb december 4-én vertek egymilliárdot a TRON blokkláncon. Így a teljes USDT készélet 76 milliárd dollárra emelkedett. 

USDT készlet I Cryptofalka Forrás: https://beincrypto.com/

A tokenek előállítása annak ellenére töretlen, hogy sokan bírálják a Tethert, hogy nincs mögötte megfelelő fedezet, állítólag hiányzik a készpénz a tartalékok teljes fedezéséhez. A jelentések azt mutatják, hogy a Tether USDT kínálatának csak 2,9%-át fedezik dollártartalékok, a nagyobb részt egyéb eszközök adják.

A Tether kínálata több mint kétszerese az USD Coin (USDC) kínálatának, amely körülbelül 39 milliárd dollár. Az USDT kínálat támogatásával kapcsolatos aggodalmak évekre nyúlnak vissza, és mind a befektetők, mind a törvényhozók részéről aggodalmakat váltottak ki. A Tether határozottan kiállt döntései mellett, és lépéseket tett annak érdekében, hogy átláthatóbbá váljon.
 
A stabil érmék világszerte a törvényhozók egyik legjelentősebb aggodalmává váltak, a Tethernek is sokat kell tennie, hogy az USDT -t elismerjék. Tartalékai kulcsfontosságú szerepet játszanak, ha a stabilérmék szabályozása napirenden lesz. Korábban a CFTC már 41 millió dolláros bírságot szabott ki rá.
 
Azt viszont fontos megemlíteni, hogy az éveken át húzódó Tether dráma ellenére, gyakorlatilag hosszú évek óta működik stabilan és megbízhatóan az USDT, bármiféle komolyabb malőr nélkül.
 
 

Továbbra is komoly ellenőrzések alá vetik a Tethert

A Tether készpénzállománya hosszú évek óta befektetői ellenőrzés tárgya, és csak az elmúlt 12 hónapban tett kézzelfoghatóbb erőfeszítéseket az aggodalmak eloszlatására. Az elmúlt hónapokban a vállalat lépéseket tett annak érdekében, hogy ne szegje meg a szabályokat. Az amerikai szenátus bankbizottságának elnöke, Sherrod Brown alig több mint egy hete küldött levelet Jean-Louis van der Veldének, a Tether vezérigazgatójának, amelyben aggályokat fogalmazott meg készpénztartalékaival kapcsolatban.
 
Kriptovaluta szabályozás I Cryptofalka Forrás: https://www.cryptowisser.com/
 
Válaszul a törvényhozók kritikájára a Tether azt nyilatkozta, hogy erőfeszítéseket tesz majd a globális törvényhozókkal való együttműködésre a stabil érmével kapcsolatos problémák megoldása érdekében. Ez nem volt meglepő, tekintettel a Tether stabilcoin piacon elfoglalt pozíciójára. Más stablecoin projektek is megkezdték az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot. Az USDC-kibocsátó Circle az év elején jelentette be, hogy ilyen lépéseket tesz.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.28% $64,706.78
Ethereum ETH -4.27% $3,413.82
BNB BNB -4.63% $579.72
Solana SOL -8.56% $133.09
XRP XRP -6.43% $0.4816
Dogecoin DOGE -9.81% $0.1195
Cardano ADA -9.86% $0.3708
Litecoin LTC -7.81% $71.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!