Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Elon Musk 2024-ben indítaná az X fizetési szolgáltatásait

Elon Musk 2024-ben indítaná az X fizetési szolgáltatásait

Elon Musk, az X tulajdonosa úgy tervezi, hogy már 2024 közepén elindítja a fizetési szolgáltatásokat.

Az X javában készül a fizetések bevezetésére

Elon Musk "mindenre kiterjedő alkalmazása", az X (korábban Twitter) várhatóan 2024 közepe körül indít majd alkalmazáson belüli fizetési szolgáltatásokat a közösségi médiaplatformon, bár a kriptointegráció most még távolinak tűnik.

Az ARK Invest Cathie Wood-jával folytatott december 21-i X space-ben Musk azt mondta, hogy a fizetési szolgáltatások teljes körű elindítására valamikor "a jövő év közepén" számít, több pénzátviteli engedélykérelem jóváhagyásától függően.

Musk remélte, hogy hamarabb elindíthatja a fizetéseket a közösségi médiaplatformon, de a bürokratikus folyamatok hátráltatták ebben.

Elmondta továbbá, hogy nincs tudomása olyan potenciális "showstopperekről", amelyek miatt elutasíthatják a pénzátadó engedélykérelmüket, hozzátéve, hogy az X "egy kicsit későn" nyújtotta be az összes szükséges dokumentumot.

Elon Musk már nem kripto párti? 

Sok kripto rajongó remélte, hogy Musk talán integrálja valamelyik általa preferált kriptovalutát - beleértve a Dogecoint és a Bitcoint - az X fizetési rendszer részeként.

A Tesla vezérigazgatója azonban ezt soha nem erősítette meg, és úgy tűnik, hogy még inkább elfojtotta a kriptoval kapcsolatos lelkesedést, miután elárulta, hogy "alig" tölt időt a digitális eszközökön való gondolkodással.

Annak ellenére, hogy Musk látszólag újonnan közömbös a kriptok iránt, a Tesla még mindig mintegy 148 millió dollárt tart Bitcoinban, és az elektromos járműgyártó lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy Dogecoinnal vásároljanak árucikkeket a Tesla Shopban.

A 2022-es jelentések szerint Musk alagútépítő cége, a The Boring Company elkezdte lehetővé tenni, hogy az ügyfelek Dogecoin segítségével fizessenek a Las Vegas-i közlekedési rendszerében.

  Az AI és témába került az X mellett 

  "Nem töltök sok időt a kriptovalutákról való gondolkodással. Szinte egyáltalán nem" - mondta Musk egy kérdésre válaszolva, amelyet saját mesterséges intelligencia (AI) projektje, a Grok írt.

  Musk azonban kifejtette, hogy a pénzt és a digitális eszközöket "az erőforrások elosztásának adatbázisaként" képzeli el, hozzátéve, hogy a fiat valuta "tulajdonképpen rendben van", amíg az állami szereplők nem próbálják a valutát a kínálat manipulálásával elértékteleníteni.

  A mesterséges intelligenciával kapcsolatban Musk elmondta, hogy a Grok AI rendszer egyik elsődleges fejlesztési célja az volt, hogy a legviccesebb nagy nyelvi modell legyen, mondván, hogy ha a felhasználók egy "vulgáris sültkrumplira" kérik az AI-t, akkor élvezni fogják az eredményt.

  Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

  A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

  Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

  Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

  Válassz tagságaink közül

  Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

  Bitcoin BTC 4.04% $56,963.64
  Ethereum ETH 2.56% $3,268.97
  BNB BNB -1.55% $395.65
  Solana SOL -0.37% $109.15
  XRP XRP 6.15% $0.5863
  Cardano ADA 1.24% $0.6269
  Dogecoin DOGE 10.03% $0.09806
  Litecoin LTC 2.72% $74.51
  További árfolyamok
  A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!