Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mennyire biztonságos a Nexo? Hogyan tárolják a kriptóinkat?

Mennyire biztonságos a Nexo? Hogyan tárolják a kriptóinkat?

A biztonság mindenkinek fontos, ezért a Nexo bepillantást nyújtott a kulisszák mögé, hogyan és miként tárolják az ügyfelek értékeit. 

Talán az első biztonsággal kapcsolatos legfontosabb mondás a kripovaluták piacán, hogy "Sose tegyél mindent egy kosárba". Ezért a a cold wallet vagy tőzsdén vagy kamatozó tárcában való tárolás dilemmája szerintem mindenki számára ismert. A Nexo most betekintést nyújt abba, hogy milyen előnyökkel és biztosításokkal jár mégis ha náluk tároljátok a kriptovalutáitokat. Hogyan működnek a tárcák? Hol tárolják a coinjainkat, milyen biztosítás vonatkozik rájuk?

Ha most regisztrálsz a Nexohoz extra 10$-ban részesülsz a ref linkünk segítségével: Kérem az ingyen 10$-t
Szükséges lépések hozzá:
1) Regisztrálj a linkünk segítségével
2) Töltsd fel a számládat minimum 100$-al
3) Végezd el az "Advanced verification" hitelesítését
4) Tartsd legalább egy hónapig a kriptódat és élvezd a kamatokat és az ingyen 10$-t

 

A Biztonság az első!

A Nexo pénztárca egy rendkívűl biztonságos pénztárca, mert nem ők, hanem egy erre szakosodott harmadik fél tárolja és biztosítja az értékeket. A Nexo nem kezeli közvetlenül az értékeket. A BitGo, a Ledger Vault és más jól bevált biztonságtechnikai szereplők szolgáltatását alkalmazza annak érdekében, hogy kezelje és tárolja az értékeket. 

Mégpedig több megbízható letétkezelő infrastruktúráját használja a diverzifikálás érdekében. Az értékek, hot és cold walletek vegyes használatával kerülnek teljes biztonságba, amelyek különböző földrajzi helyeken vannak elhelyezve. Ezért illetékteleneknek kivételesen nehéz lenne az értékekhez hozzáférni. Ugyanakkor rugalmasságot is ad a kripto-piac hatékony használatához. 

A Nexo pénztárca egyesíti az értékekkel kapcsolatos összes információt a letétkezelő partnerektől, amit átfogó, egyszerű, felhasználóbarát felületen mutat be, így azonnal menedzselhetőek is a kriptovaluták. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Milyen biztosítás vonatkozik a Nexo-ra?

A Nexo leginkább a biztonságra összpontosított pénzügyi szolgáltató. A blokklánc tér gyorsan, szinte napról napra változik, fejlődik, ezért a cég folyamatosan azon dolgozik, hogy robosztus biztosításokkal ellensúlyozza ezeket a veszélyeket.

Marsh and Arch I Cryptofalka Forrás: https://www.ledgerinsights.com/

A Nexo teljes biztosítása jelenleg 375 millió dollár. Partnereit a BitGo-t, a Ledger Vault-ot és más letétkezelőket a Lloyds és a Marsh and Arch biztosítja. A jelenlegi biztosítás a legmagasabbak közé tartozik a kripto kölcsönzési piacon. A cég célkitűzése, hogy 2021 végére elérje az 1 milliárd dolláros biztosítási keretet. 

 

A Nexo által használt partnerek és szolgáltatások

BitGo - A BitGo már régi partnere a Nexo-nak, amely elsősorban az üzlet kiskereskedelmi részét szolgálja ki. Cold walletokat és banki szintű III. osztályú széfeket biztosítanak a cég számára. Ezt pedig a SOC2Type2 tanúsítvánnyal rendelkező letétkezelői programjuk révén, valamint egy több millió dolláros biztosítási csomaggal a londoni Lloyd's-on keresztül.

Nexo partnerek I Cryptofalka Forrás: https://bitcompare.net/

Ledger Vault - A BitGo-hoz hasonlóan a Ledger Vault is lehetőséget nyújt az értékek biztonságos tárolására, mindemellett azonnali hozzáférést biztosítva. A Ledger Vault tesztelt, kipróbált hardverei és szoftverei garantálják az értékekhez való azonnali hozzáférést. 

FireBlocks - Az ügyfélbázis mára megnövekedett, a kezelt vagyon értéke eléri az 5 milliárd dollárt is. A nagymértékű ügyfélbázis bővülése miatt szükséges egy olyan megoldás, amely a Nexo által kezelt összes eszközt gyorsan, és egyszerűen átláthatóvá teszi. A FireBlocks lehetővé teszi, hogy az összes eszközön, tőzsdén, és letétkezelőknél elhelyezett értékek egyszerre legyenek láthatók és elérhetők.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

Összegzés

Azt mindig szem előtt kell tartani, hogy nincs 100% biztonság a kriptovaluták terén, azt leszögezhetjük, hogy a Nexo és partnerei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a náluk elhelyezett értékek megfelelően és maximális biztonsággal legyenek tárolva és olyan platformon ami gyors, és felhasználóbarát. 

Ha szeretnél olvasni arról hogyan kamatoztathatod a kriptovalutáid értékét a Nexo segítségével, azt itt megteheted!

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.16% $64,040.44
Ethereum ETH -7.33% $2,988.53
BNB BNB -5.74% $550.33
Solana SOL -7.34% $140.47
XRP XRP -12.48% $0.4784
Dogecoin DOGE -10.94% $0.1522
Cardano ADA -11.49% $0.4441
Litecoin LTC -9.68% $77.03
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!