Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kamatoztasd kriptovalutáid értékét a Nexo segítségével

Kamatoztasd kriptovalutáid értékét a Nexo segítségével

A Nexo kriptovaluta hitelező biztosítja, hogy a kriptovalutánk értéke ne csak piaci adottságai miatt emelkedjen, hanem passzív jövedelmet is generáljon.

Ha most regisztrálsz a Nexohoz extra 10$-ban részesülsz a ref linkünk segítségével: Kérem az ingyen 10$-t
Szükséges lépések hozzá:
1) Regisztrálj a linkünk segítségével
2) Töltsd fel a számládat minimum 100$-al
3) Végezd el az "Advanced verification" hitelesítését
4) Tartsd legalább egy hónapig a kriptódat és élvezd a kamatokat és az ingyen 10$-t

 

Szigorít a Nexo a legmagasabb kamatok eléréséhez

A Bitcoin a blokklánc úttörőjéből vitathatatlanul hosszútávú értékörzővé fejlődött. A kriptovaluták tárolása azonban önmagában is befektetési választás, a HODLing egyre népszerűbb stratégia a kripto-közösségekben. A Bitcoin és más kriptovaluták hosszú éveken át tartó tárolása során, viszont nagyon nem mindegy, hogy egy évente 5-6% kamatot biztosító tárcában, vagy egy saját tárcában tároljuk a coinjainkat. Persze mindegyiknek megvan az előnye!

Egy Ledger mondjuk bomba biztos opció, de aki szeret és mer vállalni minimális kockázatot annak célszerű lehet valamelyik kriptovaluta hitelező szolgáltatását választani és bezsebelni évi 5-6% extra profitot. Hogy egy hasonlattal éljünk nagyjából azt kell eldöntened, hogy "otthon tárolod a párnába varrva a pénzedet biztonságban" vagy rámered bízni egy bankra és náluk tárolni minimális profit érdekében.

Nexo hitelkártya I Cryptofalka

Számos passzív jövedelemforrás érhető el a kripto-világban, aminek egyik úttörője még a 2018-ban indult Nexo projektje. Annak érdekében, hogy 1+ millió ügyfélnek stabil és fenntartható passzív jövedelemforrást biztosítson, a szolgáltató bevezeti a fix (rögzített) feltételekkel való lekötés lehetőségét. Egy opciót, mely során előre meghatározott időtartamra kell lekötnünk a coinjainkat a maximális kamatok elérése érdekében.

A hosszú távú fenntarthatóság egy igazán valós és komoly probléma a szegmensben. A Crypto.com projektje például korábban szinte irreálisan magas kamatokkal próbált rengeteg ügyfelet bevonzani, azonban ez az üzleti modell nem volt fenntartható. Ezután pedig hatalmas kamatvágás és a CRO árfolyamának zuhanása következett. A mostani minimális szigorításokkal azt gondolom ennek próbál elébe menni a Nexo és kicsit szigorítani az amúgy náluk is igazán magas kamatok elérhetőségéért. Felhasználói oldalról nem, de üzleti oldalról úgy gondolom, hogy szükséges és jó lépés a projekt részéről. Nézzük mi változik ⤵️

 

Mik a Nexo rögzített lekötés feltételei?

Eddig napi kifizetéssel, lekötés nélkül is volt lehetőségünk a Nexonál a maximális (kriptóra évi 8%, stabilra évi 12%) kamatok elérésére. Ez változott az új frissítéssel és ezeket a korábbi kamat értékeket már csak akkor kaphatjuk ha ezért cserébe kriptovaluta esetén 1, stabil és fiat esetén 3 hónapra lekötjük a coinjanikat. (Fixed lekötés)

Természetesen továbbra is lehetőségünk lesz rugalmasan tárolni a kriptovalutáinkat a Nexonál, (flex opció), viszont ez esetben a maximális elérhető kamatok kriptovalutára évi 7%, míg stabilra és fiatra évi 8% lesz. (A rögzített futamidős lekötés még nem áll rendelkezésre stabilcoinra, ez a funkció hamarosan lesz aktiválva).

 

A hozamok a következőképpen alakulnak kriptovalutákra

Nexo hozam kriptovalután I Cryptofalka Kriptovaluta lekötése 1 hónapra vs. rugalmas opció

 

A hozamok a következőképpen alakulnak stabilcoinokra és fiatra

Nexo hozam fiat valután I Cryptofalka Fiat lekötése 3 hónapra vs. rugalmas opció

 

Hogyan működi a rögzített lekötés?

A rögzített futamidős lekötés hozama hasonlóan a flex lekötéshez, napi hozamokból áll össze. Annyi különbséggel, hogy a futamidő alatt megszerzett összes kamatot egyetlen kifizetésben fizeti a cég, a lekötött időszak végén. Ennek ellenére lehetőségünk van megtekinteni továbbra is, hogy napi szinten mennyi extra kamatot gyűjtöttünk, de ezt a havi vagy 3 havi lekötés végén egy összegben kapjuk meg a lekötéses opció esetén.

Az alábbi képen láthatunk egy példát arra, hogyan nézne ki egy Bitcoin megtakarítási számla, ha egyszerre van igénybe véve a flex és a fix rögzített lekötés is:

Nexo hozam példa I Cryptofalka Forrás: https://nexo.io/

 

Milyen előnyei lehetnek a rögzített lekötésnek?

Mivel a kriptovaluták egyre hosszabb távú lehetőséggé vállnak, szükség van olyan pénzügyi termékekre, amelyek garantálhatják a stabil passzív jövedelemforrást is. 

A Nexo rögzített lekötése a következőket biztosítják:

  • Diverzifikáció: Kombinálhatjuk a magas lekötéses kamatokat a rugalmas feltételekkel.
  • Rugalmas hosszú távú lekötés (HODL): Egyidejűleg 10 rögzített lehetőség áll rendelkezne, ami azt jelenti, hogy lehetőség van további eszközök vásárlására és a hozzáadásra, hogy még magasabb hozamot lehessen elérni.
  • Kiterjesztett hozam: Automatikus megújulás: könnyedén meg lehet újítani a rögzített feltételes lekötést plusz 1 vagy 3 hónappal.
  • Az iparban kiemelkedő hozam: A hozamok messze felülmúlják a hagyományos bankok által kínált hozamokat és sok más kriptovaluta hitelező értékeit is

A rögzített lekötést a fix futamidő végéig tartani kell a maximális hozam eléréséhez. A futamidő alatt ez a tőke nem használható fedezetként és kölcsönök visszafizetésére sem. 

 

Kinek lehet jó a lekötött opció?

A Nexo ügyfelei között készült felmérésből kiderül, hogy a felhasználók 72%-a három vagy több évre tervezi tartani a digitális eszközöket. Ez hatalmas fejlődés az elmúlt évekhez képest. Bizalmat kelt a jövőre nézve és azt jelenti, hogy az ipar stabilan fejlődik, egyre érettebbé válik.

Ez a stratégia lehetővé teszi, hogy a kriptovaluták ne csak ‘üljenek’ a Nexo tárcákban, hanem kamatozzanak is. Ezzel pedig akár viszonylag magas passzív jövedelem forrást biztosítsanak. A rögzített feltételes lekötés lehetővé teszi a hosszútávú tervezést. A hosszú távú befektetések pedig biztosítják a stabilabb üzleti modellt is.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.09% $70,217.29
Ethereum ETH 0.67% $3,744.23
BNB BNB 0.66% $623.63
Solana SOL -0.83% $180.99
XRP XRP -1.13% $0.5352
Dogecoin DOGE 2.95% $0.1686
Cardano ADA -2.98% $0.4874
Litecoin LTC -2.04% $86.82
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!