Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Gyors Bitcoin helyzetjelentés rövid távú nézeten

Gyors Bitcoin helyzetjelentés rövid távú nézeten

Továbbra is szűk volatilitással mozog a Bitcoin lefelé tendáló trenden. A bikák egyelőre behúzták fülüket, farkukat és hallgatnak, de az eladói nyomás is csökken. 4 órás időtávon vetünk egy gyors pillantás az ármozgásra. 

 

Lefelé tendál a Bitcoin ármozgás

Korábbi cikkünkben utaltunk rá, hogy a korábbi 6800 dolláros aljpontok felé kacsingat BTC. Továbbra is áll ez az elmélet. A bikák mélyen hallgatnak miközben az ár csordogál lefelé. 

A képen jelölt csökkenő árcsatornában képzelem el az ármozgást. Egyelőre csak fikció, de a vásárlói jelenlét nélkül jó esélyét látom bekövetkezni. A következőkben megnézzük minek kéne történnie, hogy az előbb említett árcsatorna kijátszódjon.

BTC-USDT 4h BTC-USDT 4h

A zölddel jelölt támaszon a kulcspont. Ennek letörése eredményezné az utat a csökkenő árcsatorna alsó hányadába, és erősítené a shortolókat.
Jelenleg egy kis csökkenő árcsatornában halad a Bitcoin mozgása, melyet kék párhuzamos vonalak közt láthattok az ábrán. Nem gondolom, hogy azonnal utat törnek maguknak az eladók és letörjük következő órákban az előbb említett támaszt. Várok egy pattanást a kék árcsatornából felfelé, amivel a nagy sárga csökkenő árcsatorna felső részében tarthatjuk egy ideig az ármozgást. Később azonban a támasz letörésére spekulálok, így a 7k alatti aljpontok tesztelésére. Nyilakkal illusztráltam ennek a menetét. 

A Bitcoin bika oldala gyenge sajnos. A csökkenő árcsatorna jól reprezentálja a lefelé irányuló trendet. A kereskedés első szabálya, hogy nem megyünk ellen a trenddel, így egyelőre a long oldal, tehát az emelkedésre való játszás, nem jön szóba nálam. Még, ha spekulálok is némi pattanásra a jelenlegi szintről, instabilnak tartom az árcsatorna felső részét, arra, hogy onnan emelkedésre játsszak. Legalább a nagy árcsatornából való kitörést kellene teljesítenie a vásárlóknak, ahhoz, hogy ismét a bikákat részesítsem előnyben. 

 

A borítókép tulajdonosa a cointelegraph oldal.

 

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.02% $64,550.92
Ethereum ETH -4.05% $3,407.56
BNB BNB -4.22% $579.61
Solana SOL -8.13% $132.8
XRP XRP -6.62% $0.4805
Dogecoin DOGE -9.28% $0.1193
Cardano ADA -9.57% $0.3708
Litecoin LTC -7.77% $71.31
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!