Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A JPMorgan ügyfelei mostantól hozzáférhetnek a kriptovalutákhoz

A JPMorgan ügyfelei mostantól hozzáférhetnek a kriptovalutákhoz

A JPMorgan lett az első nagy amerikai bank, amely tehetős ügyfeleinek hozzáférést biztosított a kriptopénzekhez. 

Az amerikai JPMorgan Chase & Co banki óriásvállalat kiskereskedelmi ügyfelei több kriptovaluta termékhez is hozzáférést kaptak, többek közt a Grayscale Bitcoin Trusthoz (GBTC). A lépés a bankot az Egyesült Államok legnagyobb pénzügyi intézményévé tette.

 

A JPMorgan 5 kriptopénzt hagyott jóvá

A bank tájékoztatta pénzügyi tanácsadóit, hogy minden tehetős ügyfelének hozzáférést adhatnak kriptográf befektetésekhez. A kripto-alapokhoz csak a tehetős, 20 millió dollárt meghaladó már befektetett eszközökkel rendelkező ügyfelek férhetnek hozzá.

Kriptovaluta alap | Cryptofalka Forrás: https://bitcourier.co.uk/

A JPMorgan elmondta, hogy július 19-től vehetnek fel megbízásokat. A termékek közül négy a vezető digitális eszközkezelő Grayscale Investments, egy pedig az Osprey Funds. Az elfogadott alapok között szerepel a Grayscale Bitcoin Trust, a Grayscale Bitcoin Cash Trust, a Grayscale Ethereum Trust, a Grayscale Ethereum Classic Trust és az Osprey Bitcoin Trust.

A JP Morgan tanácsadói csak az ügyfelek kérése alapján fogadhatnak el vételi vagy eladási megbízásokat. Tilos a kripto-termékek bármelyikének közvetlen ajánlása.

Egy korábbi kutatásból kiderült, hogy a befektetők igényt tartanak a kripto-termékekre. Ezek a befektetők a Bitcoint külön befektetési eszközosztálynak tekintik. Mary Callahan Erdoes, a JPMorgan vagyonkezelésért felelős igazgatója megjegyezte, hogy az ügyfélkör megtartása érdekében a cég kénytelen kripto-termékeket biztosítani ügyfeleinek, még akkor is, ha az hivatalosan nincs elismerve külön befektetési eszközosztálynak. 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

További bankok is követhetik a JPMorgan lépését

Bár a JPMorgan az első nagy pénzintézet az Egyesült Államokban, amely gazdag ügyfeleinek hozzáférést kínál titkosítási alapokhoz, az olyan rivális bankok, mint a Goldman Sachs és a Morgan Stanley, nemsokára csatlakozhatnak. A Morgan Stanley például már megtette az első lépést azzal, hogy benyújtotta az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) annak engedélyezését, hogy ügyfelei Bitcoin-kitettséget szerezzenek a Grayscale Bitcoin Trust által, vagy készpénzzel kiegyenlített határidős ügyletek révén.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.92% $64,710.85
Ethereum ETH 2.34% $3,155.4
BNB BNB 2.03% $570.92
Solana SOL 4.58% $150.77
XRP XRP 4.14% $0.5285
Dogecoin DOGE 4.93% $0.1627
Cardano ADA 6.84% $0.505
Litecoin LTC 4.62% $85.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!