Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Grayscale tovább folytatja masszív kriptovaluta vásárlásait

A Grayscale tovább folytatja masszív kriptovaluta vásárlásait

A Grayscale, újabb mérföldkőhöz érkezett, a kezelt vagyona egy hónap alatt 50%-kal, 30 milliárd dollárra nőtt.  A kriptovaluta intézményi vásárlásnak még koránt sincs vége. 

A világ vezető kriptovaluta-kezelő vállalkozása, a Grayscale Investment folytatja gyors terjeszkedését. A vállalat kezelt eszközmennyisége újabb mérföldkőhöz érkezett. A 30 milliárd dollár értékű vagyon nagy részét, több, mint 95%-át, két legnépszerűbb kriptovaluta alap teszi ki, a Bitcoin Trust és az Ethereum Trust. 

 

A Grayscale kriptovaluta alapkezelő kiemelkedő évet zárt

A 2013-ban alapított Grayscale lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy különböző kriptovaluta kitettséget szerezzenek anélkül, hogy aggódniuk kellene az eszközök tárolása vagy kezelése miatt. Az Amerikai Tőzsdefelügyelet (SEC) által is elfogadott befektetési alap biztonságosnak mondható. Így vonzó lehet a vállalkozások számára. 

2019-ig a társaság mintegy 2 milliárd dollár kezelt vagyonnal rendelkezett. A cég igazán 2020-ban lett sikeres, amikor a kriptovaluta intézményi befektetés iránti érdeklődés megnövekedett. Az év végére a Grayscale kezelt vagyona 25 milliárd dollár felett járt. A cég az új év kezdete óta sem hagyott alább a befektetési szándékával.

A legfrissebb adatok azt mutatják, hogy januárban a cég által kezelt vagyon értéke elérte a 30 milliárd dollárt. Ez a hatalmas mennyiség a Bitcoin tekintetében az összes létező Bitcoin 3%-át is kiteszi. 

[embed]https://twitter.com/Grayscale/status/1357446863327268866[/embed]

A társaság többször is azt nyilatkozta, hogy hatalmas az érdeklődés a befektetési alapok iránt. A közeljövőben több, nagyobb kriptovaluta intézményi vásárlás történhet. Úgy tűnik, hogy az akkreditált befektetők az altcoin piacon is keresgélnek, mivel a Grayscale számos új altcoin teljesítményét követően benyújtotta az új alapok létrehozásához szükséges dokumentumokat a SEC-nek. A kínálatba a következő kriptovalutákat vennék fel: Polkadot, Chainlink, Tezos, Aave, Monero vagy a Cardano.

 

A Bitcoin és az Ethereum továbbra is a legnépszerűbb befektetési eszközök

Noha a Grayscale több kriptovaluta alappal is rendelkezik, és továbbiakra is törekszik, a készletük nagyrészt Bitcoinra és Ethereumra koncentrálódik. A Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) több mint 24,3 milliárd dollárral, a Grayscale Ethereum Trust (ETHE) közel 5 milliárd dollárral rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a GBTC felelős a teljes érték 81%-áért, míg az ETHE 16,5%-áért. Így a két kriptovaluta alap értéke meghaladja a cég eszközeinek 97%-át.

A negyedik negyedéves pénzügyi beszámoló szerint, a GBTC mennyisége valamelyest csökkent. Ez a változás az ETHER javára írható, a társaság az utóbbi időben csaknem 84.000 Ethereummal bővítette portfólióját. A növekedés jelentős, 26 millió dollárral több mint, 2020 negyedik negyedévében. 

Grayscale kriptovaluta eloszlás I Cryptofalka Forrás: https://cryptopotato.com/

 

Tovább dübörög a kriptovaluta intézményi befektetés

A Microstrategy épp a napokban tartott előadást a Bitcoin monetáris bevezetésének stratégiájáról. Az online konferencián több ezer cég képviselője vett részt. A héten több, nagyobb Bitcoin kiáramlás volt a tőzsdékről, ami szintén a kriptovaluta intézményi befektetések jelei. Ha továbbra is nő az eszközök kiáramlása a tőzsdékről a pénztárcákba, akkor az azt is jelentheti, hogy újabb kriptovaluta intézményi vásárlás  történt. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.71% $67,119.85
Ethereum ETH -4.34% $3,662.19
BNB BNB -3.37% $593.7
Solana SOL -6.78% $165.64
XRP XRP -1.17% $0.5234
Dogecoin DOGE -5.16% $0.1587
Cardano ADA -4.98% $0.4597
Litecoin LTC -1.13% $85.39
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!