Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kripto témájú sorozatot készít egy japán filmstúdió

Kripto témájú sorozatot készít egy japán filmstúdió

Haruna Gohzu animátor, aki olyan népszerű animéken dolgozott, mint a Pokémon és a Demon Slayer film, felel majd a sorozat animációiért.

 

Mit várhatunk az új kripto sorozattól?

A Noma, egy japán filmstúdió bejelentette, hogy jelenleg három olyan játékfilm van náluk készülőben, amelyek a kriptovaluták világára épülnek. Az első film, amely a The Rhetoric Star címet kapta, 2024-ben kerül bemutatásra.

Taichi Ito, a Noma alapítója és a sorozat producere elmondta, hogy a trilógia célja, hogy kreatív történetmesélésen keresztül ismereteket adjon át a nézőknek a kriptoiparról. Ezenkívül Ito büszkén osztotta meg, hogy csapatuk Bitcoin (BTC) szakértőkkel és a díjnyertes hangtervezővel, Sefi Carmellel dolgozik együtt. Abban is bízik, hogy a The Rhetoric Star „meg fogja változtatni a módját", ahogy jelenleg az emberek a kriptoról tanulnak.

A filmsorozat további producerei Mai Fujimoto, a tokiói székhelyű Gracone blokklánccég vezérigazgatója és Ryo Nakatsuji, a japán CoinPost kiadó ügyvezetője. Továbbá Haruna Gohzu japán animátor, aki olyan népszerű animéken dolgozott, mint a Pokémon, a Fairy Tail és a Demon Slayer, felel majd a sorozat animációiért.

sorozat | Cryptofalka bitcoinist.com

 

Sefi Carmel megemlítette, hogy a csapat egy olyan sorozatot szeretne létrehozni, amely "kreatív és hozzáférhető" módon biztosít betekintést a nagyközönség számára a világ kriptoszakértőin keresztül. Azt mondta, megtiszteltetés, hogy csatlakozhat a csapathoz, és izgatottan kíséri figyelemmel, ahogy a világ egy „a blokklánctól, kriptovalutától, NFT-től és egyebektől függő virtuális jövő felé terelődik”.

Nexo kriptovaluta váltó

 

A japán Nomura kapcsolata a kriptoval

Az NFT-k egyre népszerűbbek Japánban, annak ellenére, hogy a legszigorúbb kripto szabályokat alkalmazzák. A Nomura Holdings az ország legújabb jelentős szereplője, amely NFT-vel foglalkozik. A kriptovaluták és a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) iránti növekvő intézményi érdeklődésre utaló lépésként a Nomura bejelentette, hogy egy külön csapatot hoz létre a digitális eszközök potenciális lehetőségeinek felmérésére. A mintegy 70 billió jen (593 milliárd dollár) kezelt vagyonnal rendelkező vállalati óriás kijelentette, hogy célja a digitális adaptáció növelése minden tevékenységi területén.

Februárban az Animoca Brands blokklánc játékcég elindított egy leányvállalatot Japánban, hogy a japán tartalmakat NFT-kké alakítsa át. Ide tartoznak olyan népszerű animék tartalmai, mint a Dragon Ball és a My Hero Academia. Az animén kívül a cég a játékokkal, a művészettel és a sporttal kapcsolatos tartalmakat is feltérképezi.

Áprilisban Japán legnagyobb közösségi üzenetküldő alkalmazása, a Line, elindított egy NFT marketplace-t a Yoshimoto Kogyo japán szórakoztatóipari céggel együttműködve. A közösségi platform megjegyezte, hogy akár 40 000 NFT-t is fel tud majd kínálni felhasználói bázisának.

sorozat | Cryptofalka asiacryptotoday.com

 

Záró gondolatok

Többek között a Pokémon, illetve a Demon Slayer animék hatalmas sikerét látva jogosan bízhatunk abban, hogy a készítők ezúttal is érdekes és minőségi munkával kápráztatják majd el a nézőket.

Bár a Nomura egyelőre nem osztott meg túl sok információt a készülő filmsorozatról, az elmondottak alapján bátran állítjuk, hogy mindenképp érdemes figyelemmel követni a projekt alakulását és türelmesen várni a 2024-es premierig.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.46% $63,682.12
Ethereum ETH -2.01% $3,054.01
BNB BNB -1.34% $556.42
Solana SOL -2.34% $141.54
XRP XRP 3.25% $0.5185
Dogecoin DOGE -0.52% $0.1522
Cardano ADA 2.25% $0.4789
Litecoin LTC 1.36% $82.59
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!