Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A kriptofizetés bevezetését tervezi Oroszország

A kriptofizetés bevezetését tervezi Oroszország

Az Orosz Központi Bank és a kormány is azon dolgozik, hogy bevezessék a kriptovalutával történő fizetések legalizációját. Már csak az a kérdés, hogy mikor és milyen formában fog ez megtörténni.

 

Oroszország bevezeti a kriptofizetést

Denis Manturov, az Orosz Föderáció ipari és kereskedelmi minisztere szerint Oroszország „előbb-utóbb” legalizálja a kriptofizetéseket. Az ország kormánya 2022 folyamán különféle kripto átvételi lehetőségeket vizsgál, de még nem véglegesítette a digitális eszközök fizetésére vonatkozó konkrét politikát.
 
Kriptofizetés I Cryptofalka Forrás: Finextra Research
 
A fizetések legalizálása a digitális valutáról szóló áprilisi törvényjavaslatban jelent meg. A TASS helyi sajtóorgánum csütörtöki jelentése szerint Manturovot a héten a New Horizon oktatási fórumán kérdezték meg arról, hogy lesznek-e legalizált kriptofizetések:
"Azt hiszem. A kérdés az, hogy ez mikor, hogyan fog megtörténni és hogyan lesz szabályozva. Most a Központi Bank és a kormány is aktívan részt vesz ebben. Ez egy fiatal iparág, és előbb-utóbb ilyen vagy olyan formában megvalósul. Törvényesnek, korrektnek, a megfogalmazandó szabályoknak megfelelőnek kell lennie.” -nyilatkozta Denis Manturov.
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 
 
Az Orosz Központi Bank (CBR) és a Pénzügyminisztérium egészen a közelmúltig teljesen ellentétes álláspontot képviselt a kripto szabályozással kapcsolatban, a központi bank pedig a teljes betiltást, míg a minisztérium az adózás szabályozás lehetőségét kereste. A CBR a közelmúltban januárban javasolta a helyi kriptokereskedelem és bányászat általános betiltását az ágazathoz kapcsolódó lehetséges „pénzügyi stabilitási kockázatok” miatt.
 
A folyamatban lévő ukrán inváziót követően azonban a CBR a múlt hónapban elismerte, hogy túlságosan agresszív álláspontot képviselt a kriptoval szemben, ami megfojthatta az ágazat növekedését. A bank kormányzója, Elvira Nabiullina megjegyezte, hogy az országot sújtó számos gazdasági szankció kulcsfontosságú hajtóerő volt az ország kripto ellenes hangulatának megváltoztatásában.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.42% $66,251.55
Ethereum ETH 5.66% $3,243.27
BNB BNB 2.56% $575.5
Solana SOL 6.47% $152.82
XRP XRP 3.71% $0.5133
Dogecoin DOGE 3.67% $0.1637
Cardano ADA 3.23% $0.4883
Litecoin LTC 2.67% $81.64
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!