Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Már kriptovalutákat is ajánlanak a pénzügyi tanácsadók

Már kriptovalutákat is ajánlanak a pénzügyi tanácsadók

Jelentősen nőtt azon pénzügyi tanácsadóknak a száma, akik már Bitcoin és kriptovaluta befektetéseket is ajánlanak az ügyfeleiknek.

 

Egyre mainstremebbek a kriptovaluta befektetések

Egy felmérés szerint, a pénzügyi tanácsadók, mindennél jobban ajánlják manapság a kriptovaluta befektetéseket. A Pénzügyi Tervező Szövetség kedden közzétett jelentése, bepillantást enged a kriptográfiai eszközökkel szembeni változó trendekbe. A "2021-es befektetési trendek" felmérésből kiderült, hogy minden eddiginél több pénzügyi tanácsadó javasolja az ügyfeleinek azt, hogy portfoliójukhoz adjanak hozzá kriptós termékeket. 

A márciusi felmérést 529 pénzügyi tanácsadó töltötte ki, olyanok, akik befektetési tanácsokat és ajánlásokat kínálnak az ügyfeleknek.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A felmérésből az is kiderül, hogy a pénzügyi tanácsadók már 14%-a hajtott végre kriptovaluta befektetéseket. A már befektetett tanácsadók, a következő évben még több kriptovaluta befektetésre készülnek. 

A 2021-es felmérésben a tanácsadók több mint negyede (26%-a) azt tervezi, hogy növelje kriptovaluták használatát / ajánlását az elkövetkező 12 hónap során. -derül ki a felmérésből.

 

A befektetők érdeklődése megnőtt a kriptovaluták iránt

A befektetett pénzeszközök jelentősen meghaladják az előző évet, amikor a tanácsadók kevesebb mint 1% -a javasolta a kriptovalutáknak való kitettséget. Ezenkívül a pénzügyi szakemberek 49% -a jelezte, hogy az elmúlt fél évben az ügyfelek a kriptovalutákba történő befektetésekről kérdezték őket, ez a szám csaknem megháromszorozódott a 2020-as 17% -ról.

Kriptovaluta befektetés I Cryptofalka Forrás: https://www.techrepublic.com/

Alig fele - a pénzügyi tanácsadók 48%-a - állította azt, hogy rendszeresen olvassa a kriptovalutákkal kapcsolatos híreket, a tanácsadók egyharmada pedig aktívan oktatja is magát a digitális eszközökről. 

Úgy tűnik, hogy a kriptovaluta befektetők a tavalyi évhez képest kevesebbet foglalkoznak a kriptovaluták nagy volatilitásával. A tanácsadók 52%-a jelentette ki azt, hogy az ügyfeleik erről kérdezik őket, a tavalyi 76%-hoz képest. A befektetőket az infláció -amelyet a pandémia és az ezzel járó ösztönző csomagok súlyosbítottak- elleni fedezet vonzhatja a kriptovaluta piacra. Az infláció az Egyesült Államokban 13 éves csúcs körül mozog. 

OKEX_banner_Cryptofalka

Michael Sonnenshein, a Grayscale vezérigazgatója elmondta a Cointelegraphnak, hogy "az ügyfelek kíváncsisága és igényei ösztönzik a pénzügyi tanácsadók érdeklődését a kriptográfia iránt." Megfigyelései a befektetési vállalkozás megbízásából készült felmérésből származnak, amely azt mutatja, hogy a megkérdezett tanácsadók több mint fele ügyfeleitől kap kérdéseket a kriptovalutákkal kapcsolatban.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.21% $66,580.62
Ethereum ETH 6.86% $3,267.07
BNB BNB 4.53% $584.95
Solana SOL 7.41% $153.98
XRP XRP 5.31% $0.5189
Dogecoin DOGE 6.00% $0.1655
Cardano ADA 5.08% $0.4931
Litecoin LTC 3.45% $82.27
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!