Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb kriptovaluta karikatúra a South Parkban

Újabb kriptovaluta karikatúra a South Parkban

A South Park animációs sorozat legújabb kriptovalutás epizódja feldolgozta Matt Damon szereplésével nemrég megjelent Crypto.com-os hirdetést.

 
 

A South Park sem akar kimaradni a kriptovaluta őrületből

A 25. évad első epizódjában „Pizsama napja” címmel a South Park alkotói kritikát fogalmaztak meg a kriptovaluta befektetésekkel szemben. A sorozat szereplői Matt Damon a „szerencse a bátraknak kedvez” című televíziós reklámot támadták, amelyben a színész a Crypto.com-ot promótálja.
 
South Park I Cryptofalka Forrás: https://u.today/
„Apám azt mondta, hogy hallgatott Matt Damonra és elvesztette az összes pénzét…” „Igen, mindenki így járt! De legalább bátrak voltak!”
A kritika valószínűleg azzal kapcsolatos, hogy a kriptovaluták több mint 500 milliárd dolláros együttes piaci kapitalizációt veszítettek januárban, miközben a Bitcoin (BTC) értéke 42 000 dollárról 35 000 dollárra esett. A BTC ára jelenleg 40 000 dollár körül jár, ami több mint 40%-os esés azóta, hogy a Crypto.com kiadta a Damont bemutató hirdetést.
"– Csak bátraknak kell lennünk. – De ne legyél túl bátor, különben Matt Damon eljön és elveszi az összes pénzünket."
Matt Damon Crypto.com hirdetés I Cryptofalka Forrás: cointelegraph.com
 
Sokan onnan ismerik a South Parkot, hogy bírálta az Egyesült Államok kormányának 2008-as pénzügyi válságkezelését, amelyet az „aaaand... it’s gone” mém népszerűsített – utalva arra, hogy az egyik szereplő azonnal elvesztette az összes pénzét, miután letétbe helyezte azt egy bankban.
 
A South Park a későbbiekben tréfásan azt jósolja, hogy a kriptovaluta lesz majd az egyetlen elfogadható fizetési mód a jövőben és az NFT-k fogják elpusztítani a világot. A hirdetés 2021 októberében jelent meg, de úgy tűnt, hogy a mainstream média nem kommentálja a Crypto.com reklámot, amíg azt egy National Football League meccsen nem kezdték el játszani idén január 2-án.
 
„Soha nem hagyatkozz az ürgék tanácsaira, akármilyen meggyőzőek is, amikor Matt Damonnal kriptot adnak neked!” – mondta Colbert.
 

Egyre népszerűbbek a kriptovalutákkal kapcsolatos megjelenések

Az első TV-sorozat, amelyben Bitcoin szerepelt, a CBS "A jó feleség" című drámája volt 2012 januárjában. Mára a kriptovalutákra és blokkláncra való hivatkozás a mainstream médiában valamelyest gyakoribbá vált, ahogy az ökoszisztéma is növekszik. Hírességek, köztük olyan humoristák is mint pl. Jim Jefferies és Bill Burr 2020-ban nyilvánosságra hozták kriptovaluta befektetéseiket, majd később a realitysztár Kim Kardashian is népszerűsítette az EthereumMax tokent Instagram követőinek.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.76% $58,541.1
Ethereum ETH 3.29% $3,159.93
BNB BNB 3.62% $538.3
Solana SOL 4.12% $140.28
XRP XRP 10.35% $0.5158
Dogecoin DOGE 4.31% $0.1098
Cardano ADA 5.61% $0.4232
Litecoin LTC 2.38% $70.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!