Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluták növekedése a tech óriásokhoz képest

Kriptovaluták növekedése a tech óriásokhoz képest

Egyre gyorsabb ütemű a kriptovaluták növekedése, ami néhol már egyes tech óriások szintjén is túlér. Kriptovaluták vs. tech óriások.

 

Dinamikus a kriptovaluták és a Bitcoin növekedése

Manapság a Bitcoin nagyon népszerű digitális eszköz lett. Miután a bull trend hónapokig tartott, november 30-án elérte a minden idők legmagasabb árszintjét, ami 19881,56 dollár volt. A kriptovaluta piaci kapitalizációja még figyelemre méltóbb, imponálóbb statisztikát mutat. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Tech vállalatok a Bitcoinnal szemben

5 év alatt a Bitcoin teljes piaci kapitalizációja több mint 8100%-kal nőtt. A 2015. januári 4,3 milliárd dollárról több, mint 350 ezer milliárd dollárra - miközben egyre kevesebb Bitcoin kerül forgalomba. Ezek az adatok a Bitcoint több nagytőkés részvényes fölé helyezi. Ilyen például az Nvidia (NVDA), az Uber (UBER), a Mastercard (MA) és a Walt Disney Company (THE). Valójában a Bitcoin kezd felzárkózni a JP Morgan-hez (JPM), ami 372,9 ezer milliárd piaci kapitalizációval rendelkezik. 

A vezető kriptovaluta folyamatos és stabil emelkedésével jól járnak azok is, akik kereskednek a kriptovalutával és azok is, akik hosszútávú befektetésnek szánják. A Bitcoin egyre több ember tudatában van jelen, ám a mainstream érdeklődése még mindig alacsonynak mondható. 

Kriptovaluták növekedése  I CryptofalkaAmint a fenti diagrammon is látható, 2017-ben megugrott az érdeklődés a Bitcoin iránt, ami az árban is megmutatkozott. Azóta az ára és a kriptovaluta iránti érdeklődés kettévált, ami azt mutatja, hogy messze vagyunk még attól, hogy a teljes potenciálját elérje. 

Összehasonlítva más kriptavalutákkal, mint például az ETH vagy az XRP, az eset hasonló. Az ETH 2015 július végén debütált és a teljes piaci kapitalizációja 65,5 ezer milliárd dollár. Ami figyelemre méltó teljesítmény 7 év alatt. A 3 legnagyobb kriptovaluta kapitalizációja továbbra is eltörpül az olyan technológiai óriásokhoz képest mint az Apple (AAPL), az Amazon (AMZN) és a Google (GOOGL), amelyek értéke meghaladja az ezer milliárd dollárt is. Például az Apple piaci összértéke már majdnem 2 ezer milliárd dollár környékén jár. 

 

BTC, ETH, XRP vs Tech multik

[embed]https://youtu.be/5gzWSKUrm54[/embed]

Figyelembe véve a kriptovaluták növekedését a tech óriásokkal szemben, nem nehéz elképzelni azokat a további magasságokat, amelyre ezek a kriptovaluták növekedni fognak. Bár ez csak spekuláció, ha a múltbeli növekedés bármilyen iránymutatónak szolgál, akkor egyelőre a kriptovaluták még alulértékelt pénzügyi eszközök. 

Az is egyértelműen kitűnik a jelenlegi piacon, hogy a jelenlegi kriptovaluta bika piac egyelőre még főként a Bitcoinról szól és nem az altcoinokról. Viszont valószínűleg csak idő kérdése, hogy a bika piac elhúzódásával a befektetők egyre rizikósabb befektetések felé forduljanak, ami a kriptovaluták esetében az altcoinokat jelenti majd.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.28% $64,662.59
Ethereum ETH 0.42% $3,092.81
BNB BNB 1.21% $559.78
Solana SOL 5.53% $146.53
XRP XRP -0.51% $0.4986
Dogecoin DOGE 0.98% $0.1523
Cardano ADA 3.97% $0.4737
Litecoin LTC -0.51% $81.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!