Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovalutákkal bővíti portfólióját egy ausztrál bank

Kriptovalutákkal bővíti portfólióját egy ausztrál bank

A Commonwealth ausztrál bank 10 kriptovalutát támogat banki alkalmazásában, beleértve a Bitcoint, az Ethert, a Bitcoin Cash-t és a Litecoint.

 

A jövőben egyre több bank kínálhat kriptovaluta szolgáltatást

A Commonwealth Bank of Australia (CBA) kriptokereskedelmi szolgáltatásokat kíván indítani CommBank alkalmazásának 6,5 millió felhasználója számára. A CBA lesz az első bank Ausztráliában, amely támogatja a kriptovalutákat. A Blockchain Australia szerint „elkerülhetetlen”, hogy a többi „négy nagy” bank, köztük a National Australia Bank (NAB), az Australia and New Zealand Banking Group (ANZ) és a Westpac., hamarosan követni fogja a példáját.
 
Kriptovaluták a bankban I Cryptofalka Forrás: https://bitcoinexchangeguide.com/
 
Egy szerdai bejelentés szerint a CBA partnerséget kötött a Gemini kriptotőzsdével és a Chainalysis blokklánc-elemző céggel, hogy elindítsa kripto szolgáltatásait. A bank az elkövetkező hetekben kísérleti programot indít korlátozott számú ügyfél számára, mielőtt 2022-ben bevezeti a teljes szolgáltatást. Tíz kriptovalutát támogat a banki alkalmazás, többek között a Bitcoint (BTC), Ethereumot (ETH), Bitcoin Casht (BCH) és a Litecoint (LTC) is.

 

Aki kimarad, az lemarad

Steve Vallas, a Blockchain Australia vezérigazgatója úgy véli, hogy a kriptovaluták gyors növekedése és elterjedése „a kivárás kockázatát” a nagy bankok álláspontja szerint a „tétlenség” és a lemaradás kockázatává tette. Csak idő kérdése, hogy a többi nagy ausztrál bank mikor indítja el saját kripto szolgáltatásait.

„Elkerülhetetlen, hogy a többi bank is kövesse a CBA példáját. - mondta Vallas

Caroline Bowler, a helyi kriptotőzsde, a BTC Markets vezérigazgatója hasonlóan nyilatkozott, mikor azt mondta, hogy a szabályozás, és az ország legnagyobb bankja lehetővé teszi a kriptovaluták széleskörű bevezetését.

„A CBA lépése izgalmas és elkerülhetetlen. Ez egy újabb „piros betűs nap” a kriptovaluták számára, és olyan, mintha Ausztrália hirtelen letette a piacvezető szerepet vállalná. Mindvégig úgy emlegettek bennünket, hogy felzárkózunk, de most globálisan vezető pozícióba kerülünk legnagyobb bankunkkal.” - nyilatkozta Caroline Bowler

Bitcoin kereskedelem I Cryptofalka Forrás: https://iq-study.com/

Dave Abner, a Gemini üzletfejlesztési részlegének globális vezetője elmondta, hogy cége „büszke” arra, hogy a CBA-val együttműködve világvezető kriptoszolgáltatásokat indíthat el.

„A digitális eszközök exponenciális növekedése nemzetközi szinten, a Gemini intézményi szintű biztonságával és proaktív szabályozási megközelítésével párosulva, ez a partnerség új mércét állít fel a bankok és pénzügyi platformok számára Ausztráliában és szerte a világon” – mondta Dave Abner

Nem mindenki volt elégedett a CBA partnerségével, Adrian Przelozny, az ausztrál Independent Reserve kriptotőzsde vezérigazgatója megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy a bank egy tengerentúli céggel társul.

„Kiábrándító, hogy a CBA-nak egy tengerentúli partnere lett, és egyáltalán nem foglalkozott helyi cégekkel. Most felvesszük a kapcsolatot a többi ausztrál bankkal” – mondta Przelozny.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.22% $70,118.25
Ethereum ETH -0.77% $3,744.5
BNB BNB 0.23% $619.62
Solana SOL 2.89% $182.33
XRP XRP -2.94% $0.5329
Dogecoin DOGE -2.20% $0.1662
Cardano ADA -4.73% $0.4811
Litecoin LTC -1.38% $86.88
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!