Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ezek voltak a legjobb kriptós mémek márciusban

Ezek voltak a legjobb kriptós mémek márciusban

Dübörög a mém-gyár ezekben az izgalmas időszakokban. Ha feldobnád a szürke hétköznapokat néhány vidám kriptós mémmel, akkor kövess be minket facebook-on, twitteren és instagramon is! 😉

 

Bitcoin vs. Bankok

Míg az SVB összeomlása a hagyományos pénzügyi rendszer törékenységére emlékeztetett, egy közgazdászok által nemrégiben készített elemzés kimutatta, hogy számos bankot veszélyeztetnek a nem biztosított betétkivonások.

  kripto meme I Cryptofalka

A bankokba vetett bizalom az elmúlt időszakban hatalmasat esett, ahogy azok árfolyamai is. Eközben a BTC alternatívája ismét egyre csábítóbbá válik az emberek szemében, az aranyon kívül ugyanis egyedül a Bitcoin volt az, aki ezekre az amúgy szélsőségesen negatív hírekre szárnyalni tudott. Pontosan azért, mert az ilyen események ellen lett kitalálva. 

kripto meme I Cryptofalka

A Federal Reserve finanszírozási programot hozott létre a bankok számára, 25 milliárd dollárt bocsátva a jogosult cégek rendelkezésére a további banki likviditási problémák elkerülése érdekében. Az alapok biztosítanák, hogy a jogosult bankok elegendő likviditással rendelkezzenek ügyfeleik szükségleteinek fedezésére zavaros időkben.

kripto meme I Cryptofalka

 

Mindeközben zajlik az élet Európában is

A francia hatóságok az 5 legnagyobb francia bankban tartottak razziát, köztük a Société Generale, a BNP Paribas és a HSBC bankoknál. Az akció egy több országra kiterjedő nyomozás részeként valósult meg, amely a hatóságok szerint Európa egyik legnagyobb adócsalása miatt indult. A kormány legalább egymilliárd eurót követel vissza.

kripto meme I Cryptofalka  

A Binance viszonylag könnyedén túlélt egy bankrohamot, viszont egy olyan amerikai "csúcsbank", mint az SVB ezt nem tudta lehozni. És nekik a Binance-szel van problémájuk....

kripto meme I Cryptofalka

A Bitcoin azoknak való, akik jobban bíznak magukban, mint a politikusokban.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Aaaaand it's gone...

Powell szerint egyébként a pénzügyi rendszer és a bankok teljesen jól működnek és a mostani csődök csupán egyedi nem jól kezelt esetek voltak.

https://www.youtube.com/watch?v=-DT7bX-B1Mg&t=39s

"Az Ubernek nincsenek autói, az AirBNB-nek nincsenek hotelei, a bankoknál nincs meg a pénzed... "

kripto meme I Cryptofalka

 

Végül...

Powell elég egyértelművé tette, hogy az elmúlt bankcsödök ellenére a FED inflációval szembeni politikája érdemben nem változott. Továbbra is az infláció 2%-ra szorítása a FED elsődleges célja és hajlandók "járulékos veszteségeket" elszenvedni ezért. 

kripto meme I Cryptofalka

A piaci elemzőkkel ellentétesen vélekednek arról is, hogy ők 2023-ra nem látnak reálisnak kamatvágásokat és terveik szerint több hónapig tarthatják magasan a kamatszinteket.

kripto meme I Cryptofalka

Azzal, hogy a FED tovább szorítja a szíjat abszolút van esély arra, hogy fogunk még több bankcsődöt vagy FDIC mentőcsomagot látni. Ami végérvényben ismét felerősítheti a Bitcoin és az arany "menedék" szerepét. Ha pedig az újabb csődöket újabb mentőcsomagokkal kell finanszírozni az ismét beindíthatja a nyomtatókat. brr brrr 💸

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.72% $64,676.06
Ethereum ETH -4.51% $3,407.86
BNB BNB -4.76% $580.34
Solana SOL -8.97% $133.1
XRP XRP -6.35% $0.4815
Dogecoin DOGE -10.11% $0.1197
Cardano ADA -10.03% $0.3718
Litecoin LTC -8.07% $71.54
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!