Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Letartóztatták John McAfee-t! Akár 5 évet is kaphat

Letartóztatták John McAfee-t! Akár 5 évet is kaphat

A spanyol hatóságok letartóztatták John McAfee-t adócsalás és tiltott ICO promóciók miatt. Akár 5 évre is a rácsok mögé kerülhet. 🔒

 

Ki is John McAfee?

A régi motoros kriptovaluta fanok biztosan képben vannak azzal, hogy ki is az a John McAfee, de akinek hirtelen nem ugrik be a név, valószínűleg ők is találkoztak már az úriember valamilyen termékével. 

McAfee az a 75 éves üzletember és software fejlesztő, akinek a nevéhez az egyik első forgalomban is kapható vírusirtó software az "Antivirus McAfee" piacra dobása fűződik. A Bitcoin és kriptovaluta berkekben pedig a következő kijelentésével vált híressé:

"Ha a Bitcoin ára nem éri el 2020 végére az 1 millió dollárt, akkor a Tv-ben fogom megenni a saját nemi szervemet." - Tweetelte McAfee még 2017-ben a Twitteren

John McAfee megeszi a saját nemiszervét I Cryptofalka

John McAfee megeszi a saját nemiszervét I Cryptofalka

[box type="bio"] Vagyis látható, hogy John McAfee-nek elég erős softwares múltja van, valamint talán egy fokkal még jobban is szereti a Bitcoint és a kriptovalutákat, mint kellene. Ha valaki végig követte a Twitteres múltját, akkor valószínűleg nem érte váratlanul az, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet is vizsgálódni kezdett nála. Most úgy néz ki találtak is valamit. ⤵️[/box]

 

A Spanyol hatóságok letartóztatták McAfee-t, amerikai kiadatása függőben

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) még hétfőn indított pert az üzletember ellen, ugyanis olyan tiltott ICO promóciókban vett részt, ahol nem hozta nyílvánosságra, hogy az ICO-k népszerűsítéséért ő nem kis összegekben részesül. Ez pedig ellen megy az amerikai értékpapír törvénynek. Egy kis adócsalás nála pedig már csak hab a tortán.

Mivel John McAfee durván 1 millió követővel rendelkezik a Twitteren, ezért egy-egy tweetjével nem kis csoportokat tudott megmozgatni. Ezért pedig az ICO-kat promótáló szervezetek komolyan a zsebükbe is nyúltak.

2017 és 2018 között McAfee közel 11,6 millió dollárnyi Bitcoint és Ethereumot, valamint 11,5 millió ICO tokent fogadott el a bújtatott promóciókért.

John McAfee ICO I Cryptofalka

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) 55 oldalban foglalta össze a vádakat John McAfee ellen. Ha bűnösnek találják akkor akár 5 év börtönre is ítélhetik.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az esetből. Korábban már több gyilkossági kísérletet is túlélt John McAfee, vajon sikerül ezt is elkerülnie? Hamarosan kiderül!

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  3. Ezek a Bitcoin és kriptovaluta kereskedés legfőbb alapjai

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.96% $62,138.43
Ethereum ETH 1.55% $3,439.75
BNB BNB 1.16% $409.86
Solana SOL -3.15% $129.4
XRP XRP 5.97% $0.6254
Cardano ADA 11.04% $0.743
Dogecoin DOGE 16.59% $0.1415
Litecoin LTC 5.33% $90.2
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!