Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az LG blokklánc és kripto megoldásokat készül bevezetni

Az LG blokklánc és kripto megoldásokat készül bevezetni

A dél-koreai LG Electronics frissítette üzletfejlesztési céljait, és belefoglalta a kriptovalutákat és a blokklánc-alapú szoftvereket.

 

Az LG blokklánc és kripto szoftverek bevezetését tervezi

A dél-koreai technológiai óriás, az LG Electronics hivatalosan is felvette a blokklánc technológiát és a kriptovalutát, mint új üzleti területet a vállalati céljai közé. Egy dél-koreai jelentés szerint az LG csütörtöki éves közgyűlésén két különálló, kripto célt tűzött ki. A célkitűzések között szerepel „blokklánc-alapú szoftverek fejlesztése és értékesítése”, valamint „kriptovaluták értékesítése és közvetítése”. Ez azt feltételezi, hogy az LG létrehozna valamilyen kriptocsere formátumot.
 
LG Electronics I Cryptofalka Forrás: techwireasia.com
 
Amikor arról kérdezték a céget, hogy saját tőzsdét vagy platformot kíván indítani, az LG szóvivője azt nyilatkozta, hogy még konkrét terveik nincsenek a megvalósításra. Az LG kripto piacterének létrehozásáról szóló pletykák már az év elején megjelentek, amikor a Bithumb vezérigazgatója, Heo Baek-young megerősítette, hogy a tőzsde „egy nagy céggel” dolgozik egy nem helyettesíthető token (NFT) piactér kifejlesztésén.
 
A technológiai gyártó elkötelezett az NFT integrációja mellett, ugyanis a hónap elején bejelentette, hogy együttműködik a blokklánc tech céggel, a Kakao's Ground X-szel, hogy bemutassanak egy olyan okostévét, amely teljesen NFT kompatibilis. Az LG emellett partnerséget jelentett be a Seoul Auction Blue-val, egy online művészeti árverésvezetővel, hogy további NFT alapú műalkotásokkal kapcsolatos projekteket valósítson meg.
 
 

Dél Koreai kriptobarát országnak tekinthető

Az LG bejelentései nagyjából egy időben érkeztek a hasonló Dél-Koreai tech cégek bejelentéseivel. Az év elején a másik dél-koreai technológiai óriás, a Samsung jelentette be, hogy elindít egy NFT platformot az okostévéihez, emellett saját üzletet indít a Decentraland metaverzumban.
 
Az ország a hónap elején megválasztotta Yoon Suk-yeol kriptobarát elnököt, akinek választási kampánya olyan kezdeményezésekre épült, amelyek az országot a blokklánc-technológiás „unikornisok” jövőbeli otthonává teszik. Legutóbbi bejelentésük szerint az ország saját metaverzumot fejleszt.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.40% $64,706.03
Ethereum ETH -3.18% $3,418.88
BNB BNB -3.96% $579.23
Solana SOL -7.56% $133.04
XRP XRP -6.47% $0.4793
Dogecoin DOGE -8.76% $0.1193
Cardano ADA -8.97% $0.371
Litecoin LTC -7.53% $71.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!