Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Merre tart januárban a BTC ármozgás? Havi Bitcoin elemzés

Merre tart januárban a BTC ármozgás? Havi Bitcoin elemzés

Ismét a Bitcoin ármozgását fogjuk vizsgálni havi viszonylatban. A decemberi hónapban is medvék uralták a piacot, azonban fontos támaszhoz érkezett az ármozgás. 

 

Érdekes helyen zárt a decemberi BTC ármozgás

Piros gyertyát zártunk a múlt év utolsó hónapjában. Ez azt jelenti, hogy ismét az eladók voltak fölényben a Bitcoin piacán. Immáron a hatodik hónapja csökken az ár a 2019-s 14000$-s árfolyamcsúcs óta az ár. A konszolidáció/csökkenés azonban egészséges eddig és fontos támaszhoz érkezett az ármozgás. 

A hetedik hónapot kezdjük meg a csökkenő trendvonal alatt. Egy zöld gyertyát sikerült produkálni ez idő tájt, magyarán nem sok kitörési próbálkozásunk volt az utóbbi fél évben. A december havi zárással fontos támaszhoz, a 22 EMA-hoz (exponenciális mozgóátlag) ért az eddigi esés. Jól néz ki a decemberi zárás. Bár piros gyertyát zártunk, azonban viszonylag hosszú alsó árnyékot sikerült produkálni és a gyertya testtel sikerült az előbb említett mozgóátlag felett zárni.

Bitcoin havi mozgás Havi Bitcoin mozgás

 

BTC ármozgás - Mire figyeljünk januárban?

Népszerű helynek számít a 22 EMA-ról felfelé pattanni. Ezt erősíti, hogy az előbb említett a decemberi gyertya alsó árnyéka hosszabb, mint maga a gyertya test. Meg is jelent némi vásárlóerő a januári hónap indulásával, és egyelőre zöldre áll a januári BTC ármozgás.

Bullish engulfing

Érdemes tehát hosszú csend után ismét esetleges long pozíciókra figyelni a BTC ármozgást. Két célkitűzésünk lehet a januári hónapban. Ezek együtt bika jelzést is küldenének havi grafikonon. Az egyik, hogy a december havi gyertya nyitása fölött zárjunk. Ez kb 7600$ felett zárást jelentene. A másik, hogy a csökkenő trendvonal fölött zárjon a januári Bitcoin árfolyam. Ebben kb 8000$ fölötti zárás esetén lehetünk biztosabbak.
Van minek tehát szurkolni. 8k fölötti januári zárással egy igen szép bullish engulfing alakzatot produkálhatunk a 22-s EMA-ról, ami, ha a csökkenő trendvonal felett zár, akkor komoly bika jelnek számít 

 

CryptoFalka_jelölések CryptoFalka_jelölések

 

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. HAVI 150$ PROFIT, ENNYI A BITCOIN HOSSZÚTÁVÚ ÁTLAGA
  3. BITCOIN FELEZÉS, JELENTŐSEN NŐ A GOOGLE KERESÉSEK SZÁMA
  4. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  5. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  6. KRIPTOVALUTA TŐZSDE ISMERTETŐ! MINDEN, AMIT TUDNOD KELL A NAGYOKRÓL
  7. A VILÁG KEZD MEGŐRÜLNI, A PÉNZÜGYI RENDSZER A VESZTÉBE ROHAN

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.43% $67,721.91
Ethereum ETH -2.54% $3,768.82
BNB BNB -0.37% $596.94
Solana SOL -1.53% $168.44
XRP XRP -0.17% $0.5287
Dogecoin DOGE 1.02% $0.1655
Cardano ADA 0.75% $0.46
Litecoin LTC 0.20% $83.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!