Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mutatjuk a legjobb városokat a kriptokarrier megkezdésére

Mutatjuk a legjobb városokat a kriptokarrier megkezdésére

Egyre többen szeretnének kriptovalutákkal foglalkozni és szerencsére egyre több vállalkozás kínál karrierlehetőséget a szektorban. Cikkünkben megmutatjuk a legjobb városokat, ahol kriptokarrier építésébe kezdhetsz.

 

Egyre több a karrierlehetőség a kriptovaluták világában

Jelenleg több mint 19 000 kriptovaluta létezésével ez a kriptovaluták világa egyre inkább beépül mind a magán-, mind a szakmai életbe. A növekvő elfogadottság fényében a MrQ tanulmányt készített a világ legnagyobb technológiai központjairól. A tanulmány célja az volt, hogy azonosítsa, mely városok a legalkalmasabbak egy kriptográfiai karrier megkezdésére.

A kutatás egy 10 városból álló listát hozott nyilvánosságra. Számos más szempont mellett többek között olyan tényezők alapján ítélték meg a rangsort, mint az átlagos fizetés, a nyitott pozíciók és a kapcsolódó vállalkozások száma, valamint az átlagos letöltési sebesség. Az eredményeket az alábbi táblázatban összesítették:

Mutatjuk a legjobb városokat a kriptokarrier megkezdésére Forrás:finbold.com

A tanulmány azt mutatja, hogy New York városában vannak a világ legjobb kriptovalutával kapcsolatos állásai, közel 4 729 üres pozícióval. Az New York-i Big Apple a nyolcadik legmagasabb fizetést nyújtja a világon a szakmabelieknek; nagyjából 125 115 dollárt.

Jelenleg 327 kriptovalutával foglalkozó cég került látótérbe, amelyek elsősorban nem helyettesíthető tokenre (NFT) és metaverzumra szakosodott informatikusok számára kínálnak munkát.

Eközben Oakland, a Szilícium-völgy, Los Angeles, Chicago, Boston, Austin és Seattle mind szerepel a 10 legjobb város között. Így statisztikailag az Egyesült Államok a legjobb hely annak, aki kriptokarrierben gondolkozik.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

USA-n kívüli karrierlehetőségek

Érdekes módon Szingapúr és London, amelyek a negyedik, illetve a hetedik helyen állnak, az egyetlen két hely a top 10-ben, amely nem az Egyesült Államokban található. Mindkét hely NFT és a metaverzum területén rendelkezik kiemelkedő lehetőségekkel. Londonban 505, Szingapúrban pedig 352 kriptovalutához köthető vállalkozás üzemel.

Az MrQ kriptoszektorban dolgozó szakértője szerint:

„Mivel világszerte emberek milliói használnak kriptovalutát, ez a szektor maradni fog, és egyre jobban integrálódik majd, ahogy a működését megértik a tömegek. Mivel az iparág még mindig viszonylag fiatal (alig több mint 10 éves), izgalmas az ágazat részese lenni, és csatlakozni az utazáshoz.Vajon mi történhet még 10 év múlva? A világ leginnovatívabb és legdinamikusabb városaiban kínálkozó rengeteg munkalehetőség miatt sokak számára vonzó lesz a karrier elindítása ebben az iparágban.”

Mutatjuk a legjobb városokat a kriptokarrier megkezdésére Forrás:financialexpress.com

 

Összefoglalva

Minél nagyobb problémára kínál valaki megoldást, annál többet tud érte elkérni - hangzik a mondás. Általánosságban azt lehet mondani, hogy ez a szektor még mindig elég fiatal. Ebből következik, hogy inkább a meglévő tudást, mintsem a meglévő képesítés fizetik meg jól. A világ legkiválóbb kriptovárosainak nagy része az Egyesült Államokban található. Ezek a területek dominálnak a legjobb fizetést nyújtok tízes listáján is. Érdekesség, hogy Denver összességében nem szerepel a top 10-es listán, pedig évi 139 257 dollárral a legmagasabb fizetéseket itt adják.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.15% $70,195.56
Ethereum ETH -1.40% $3,749.31
BNB BNB 0.43% $620.09
Solana SOL 2.03% $180.62
XRP XRP -2.78% $0.5349
Dogecoin DOGE 0.62% $0.1693
Cardano ADA -4.23% $0.4819
Litecoin LTC -1.67% $87.17
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!