Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
New Yorkban elindulhat a kriptovaluta oktatás az iskolákban

New Yorkban elindulhat a kriptovaluta oktatás az iskolákban

Eric Adams New York-i polgármester úgy véli, hogy fontos a kriptovaluta oktatás bevezetése az iskolai tantervbe.
 

Fontos a megfelelő kriptovaluta oktatás a New York-i polgármester szerint

Eric Adams, a megválasztott New York-i polgármester elkötelezett a kriptovaluták iránt. Álláspontja szerint az iskoláknak be kell építeniük tanterveikbe a kriptovaluta oktatást.
 
kriptovaluta oktatás I Cryptofalka Forrás: https://cryptomaniaks.com/
 
Adams egy vasárnapi interjúban a CNN State of the Union-nak adott interjújában úgy jellemezte a kriptovalutákat, mint „az áruk és szolgáltatások új fizetési módját az egész világon”, és arra buzdította a helyi iskolákat, hogy készítsék fel a tanulókat a blokklánc által előidézett „új gondolkodásmódra”.
 
„Meg kell nyitnunk iskoláinkat a technológia tanítására, hogy megtanítsuk ezt az új gondolkodásmódot.” -nyilatkozta a polgármester
Adams megjegyezte, hogy fiatal választói körében meglepően alacsony a kripto,- és blokklánc technológiák ismerete. „Amikor a blokkláncról és a Bitcoinokról beszéltem, a fiatalok az utcán megálltak, és megkérdezték tőlem: „Mi ez?” – mondta a 61 éves férfi. Azt is jelezte, hogy a New York-i vállalkozásokat arra kívánja ösztönözni, hogy fogadják el a Bitcoint (BTC) és más kriptovalutákat fizetési módként. A megválasztott polgármester hozzátette, hogy New Yorknak „az innováció központjának” kell maradnia, függetlenül attól, hogy milyen innovációról van szó.
 
Adams megjegyzéseit vegyes reakciók fogadták a kriptoközösség részéről. Nima Abed Twitter felhasználó kijelentette, hogy a kriptovaluta oktatás azért fontos, hogy az új befektetők „nyitott elmével és elegendő tudással” bírjanak, mielőtt a digitális eszközök piacára lépnek.
 
Mások kritizálták a javaslatot, és az InnocenceCapital „spekulatív szemétnek” minősítette a kriptovalutákat. Az iskoláknak arra kell összpontosítaniuk, hogy „először sikeresen tanítsák a matematikát, a történelmet, a természettudományokat, a nyelvet és a tényleges pénzügyi fogalmakat” – tették hozzá.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
A Harvard közgazdásza, Jason Furman sem nézi jó szemel az ilyen kijelentéseit a polgármesternek. Úgy gondolja, hogy nem illendő ha egy olyan digitálsi eszköznek mellett kampányol, amelyben a fizetését is kapja.
"Nagyon szeretem Eric Adamst, de nem hiszem, hogy a munkaköri leírása olyan kriptovaluták felpumpálása, amelyből [ő] hamarosan részesül. Elég szánalmasnak tűnik" - nyilatkozta Jason Furman
A polgármester politikai állásfoglalása magában foglalja a város átalakítását az Egyesült Államok kripto-központjává. Adams a Bloomberg Rádiónak adott szerdai interjújában azt is elmondta, hogy azt tervezi, hogy megvizsgál egy, a MiamiCoinhoz hasonló városi kriptoérmét New Yorkban.
 
Nem New York lenne az első olyan város az Egyesült Államokban, bevezetné a kriptovaluta oktatást. Idén márciusban a Georgia Képviselőháza egy olyan törvényjavaslatot fogadott el, amely arra szólítja fel az állami oktatási tisztviselőket, hogy a középiskolákban vezessenek be egy pénzügyi műveltségi programot, beleértve a kripto-eszközöket is.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.04% $65,757.31
Ethereum ETH -3.72% $3,456.11
BNB BNB -1.56% $596.72
Solana SOL -7.66% $137.24
XRP XRP 0.24% $0.4947
Dogecoin DOGE -9.73% $0.1222
Cardano ADA -7.85% $0.3808
Litecoin LTC -6.09% $73.56
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!