Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Új kriptovaluta ETF indul a New Yorki tőzsdén

Új kriptovaluta ETF indul a New Yorki tőzsdén

Környezetbarát kriptobányászati műveletekre és infrastruktúrára összpontosító kriptovaluta ETF indult az Egyesült Államokban.

 

Újabb kriptovaluta ETF indult el 

Az új Viridi Cleaner Energy Crypto-Mining and Semiconductor ETF július 20-án, kedden kezdte meg a kereskedést a New Yorki tőzsdén ’RIGZ’ szimbólum alatt. A termék része a növekvő erőfeszítéseknek, hogy vonzzák a mainstream befektetőket, különös tekintettel a környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) megoldások felé.

SEC ETF I Cryptofalka Forrás: https://bitcoinexchangeguide.com/

Az új kriptovaluta ETF-et piacra dobó Viridi Funds kijelentette, hogy az alap kriptográfiai bányászati infrastruktúra-vállalkozásokba és félvezető vállalatokba is befektet, például a Samsung Electronics, az Nvidia Corp. és az Advanced Micro Devices.

 

Tiszta energia a fókuszban

A Viridi vezérigazgatója, Wes Fulford, aki egyébként a Bitfarms korábbi vezérigazgatója volt, elmondta, hogy a befektetési alap a tiszta energia fontosságára összpontosít. Azt mondta, hogy a bányászat Kínából Észak-Amerikába vándorlása jó hír, mivel a régió kriptográfiai bányászati tevékenységének több mint fele ma megújuló energiaforrásokat használ:

„Nyilvánvaló, hogy a Kínában történtek miatt a felhasznált teljesítmény drámaian alacsonyabb, mint június elején volt. És az is további előnyt jelent, hogy a nagyobb számítási teljesítmény utat talál más joghatósági területekre, mintegy tovább decentralizálva a hálózatot, ami növeli a biztonságot. “ -nyilatkozta Fulford

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

A CNBC július 20-i jelentése szerint, az új adatok azt mutatják, hogy a Bitcoin bányászata közel sem olyan káros a környezetre, mint régen, köszönhetően annak, hogy Kínában kikapcsolták a régebbi kevésbé hatékony gépeket, és a cégek környezetbarátabb helyekre költöztek. Bitcoin bányászati szempontból Észak-Amerika az ötödik helyről a második helyre ugrott, és jelenleg az összes globális Bitcoin-bányászat közel 17% -át teszi ki.

A kínai Bitcoin bányászati tiltás miatt megnövekedett piaci részesedés és a hash rate dominancia, a nagy amerikai bázisú kriptobányászati vállalkozásoknak nagy hasznot fog termelni. A Riot Blockchain, a Marathon, a Hut 8 és a Hive Blockchain lesz a legnagyobb haszonélvezője Kína nagy bányamigrációjának.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 2.16% $58,330.18
Ethereum ETH 2.66% $3,149.64
BNB BNB 3.03% $536.98
Solana SOL 3.35% $139.95
XRP XRP 9.56% $0.5164
Dogecoin DOGE 3.28% $0.1095
Cardano ADA 5.47% $0.4224
Litecoin LTC 1.99% $70.51
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!