Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Nexo elérhetővé tette a bankkártyás kriptovaluta vásárlást

A Nexo elérhetővé tette a bankkártyás kriptovaluta vásárlást

Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan lehet már a Nexon Visa és Mastercard bankkártyákkal kriptovalutát vásárolni, moderált költségek mellett.

 

A Nexon keresztül már bankkártyával is lehet kriptovalutákat vásárolni

Az egyik legnagyobb akadály, amely visszatartja az embereket a kripto-térbe való belépéstől, az a kényelmes és gyors megvásárlás. Mint mindig, a Nexo csapata is elkötelezte magát a probléma megoldása mellettAz eredmény egy új fejlesztés: 18 különböző kriptovalutát lehet vásárolni közvetlenül bankkártyával a Nexo Exchange -en.

Nexo kriptovaluta vásárlás | Cryptofalka Forrás: https://nexo.io/

A vásárlást a Nexo Exchange internetes és alkalmazásverziójának „Vásárlás” lapján lehet lebonyolítani gyorsan és egyszerűen. A cég elfogad Visa és Mastercard hitel- és betéti kártyákat is. Vásárláskor digitális eszközök azonnal elérhetők Nexo Wallet-ben. A szolgáltatást minden ellenőrzött felhasználó elérheti, kivéve az amerikai állampolgárokat. A cég a minimális tranzakciós limitet 50 USD-ben határozta meg, a maximális vásárlási lehetőség 5000 USD, egyébként havonta akár 10.000 dollár értékű eszközt is lehet vásárolni. A megvásárolni kívánt kriptoeszköz ára mindig fel van tüntetve a vásárlás pillanatában. 

Csak a saját bankkártyánkkal lehet igénybe venni a szolgáltatást. A Nexo kiköti, hogy a Nexo Wallet és a vásárlásra használt bankkártya egy tulajdonosnál kell, hogy legyen. 

 

Milyen fiat valutával vásárolhatunk?

A Nexo Exchange-en történő vásárlást csak amerikai dollár, angol font vagy euró ellenében tehetjük meg. Azonban nem baj, ha más fiat valutával rendelkezünk, ugyanis kártyakibocsátó bankja átkonvertálja a más pénznemeket USD-be, GBP-be vagy EUR-ba. Az átváltási díjakat a bank fogja meghatározni, ami a napi középárfolyam. Vásárláskor ki lehet választani a megfelelő pénznemet, hogy a fiat valutánkat mibe váltsa át a bankunk.

 

Milyen díjakat számol fel a Nexo?

Az egyes kártyavásárlások díja az EU országokban 1,49%, a harmadik országbeli díj pedig 3,49% . Kártyával történő fizetéskor minden vásárlás befejezése előtt meg lehet tekinteni a pontos feldolgozási díjat, amelyet felszámítanak a megrendelés visszaigazolásának utolsó oldalán. A Megrendelés visszaigazolása oldalon látható összeg az, amelyet a cég felszámol a tranzakcióért. 

A cég megjegyzi azonban, hogy a kártyakibocsátó további díjakat számíthat fel az online vásárlásokért és a pénznemek átváltásáért. Ezek a díjak függetlenek a Nexo díjától, és nem befolyásolhatók. Így a Nexos bankkártyás vásárlás költségei magasabbak, mondjuk egy Binance kriptovaluta tőzsdén történő vásárlástól, de még így is igen kedvezőnek mondhatóak és nagyban verik sok más konkurensüket vele.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

Adatvédelem

A Nexo nem tárolja el a kártya adatainkat, minden vásárlás esetén újra és újra meg kell adni azt. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás a megszokott fizetési processzorokon megy végbe. 

Kivétek kezelése

A kriptovaluták kiutalása a bankszámlánkra elkülönül a kriptovaluták vásárlásától. Ha ki szeretnénk venni a kripto vagy fiat valutánkat, akkor azt a Nexo fiókunk kiutalási oldalán tehetjük meg. 

Ha most regisztrálsz a referral link segítségével, akkor mind az új ügyfelek, mind a referráló ingyen 10$-ban részesül.

Kérem az ingyen 10$-t, kipróbálom a Nexot!
Szükséges lépések hozzá:
1) Regisztrálj a linkünk segítségével
2) Töltsd fel a számládat minimum 100$-al
3) Végezd el az “Advanced verification” hitelesítését
4) Tartsd legalább egy hónapig a kriptódat és élvezd a kamatokat és az ingyen 10$-t

 

Ami a legjobb az egészben, hogy a behelyezett tőkére az ingyen 10$ mellett további kamatokat gyűjthetünk a Nexo szolgáltatásának köszönhetően. 

Nexo kriptovaluta kamatok I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.34% $67,383.33
Ethereum ETH -3.56% $3,686.86
BNB BNB -2.62% $595.87
Solana SOL -5.97% $165.5
XRP XRP -0.46% $0.5236
Dogecoin DOGE -4.65% $0.1586
Cardano ADA -3.72% $0.4616
Litecoin LTC -0.54% $85.39
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!