Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A kriptopiac Bonnie és Clyde-ja: érkezik az új Amazon film

A kriptopiac Bonnie és Clyde-ja: érkezik az új Amazon film

Az Amazonon megjelenő film a rapperből lett kriptotolvaj és férje életét követi nyomon, akik bűnösnek vallották magukat a 2016-os Bitfinex hack során.

Razzlekhan: Érkezik az új kriptós film az Amazonra

Az Amazon MGM stúdió filmet készít Heather "Razzlekhan" Morgan kriptotolvaj és férje, Ilja Lichtenstein életéről, akiket 2022-ben az amerikai igazságügyi minisztérium szervezkedéssel vádolt meg egy 4 milliárd dolláros kriptovaluta lopással és pénzmosással kapcsolatos ügyben.

A Deadline pénteken számolt be először arról, hogy a filmet Hannah Marks rendező vezeti, sőt a forgatókönyvet is ő írta. A társproducer Lili Reinhart, a "Riverdale" öregdiákja lesz. A forgatókönyvet egy 2022-es New York Times-cikk ihlette, és a kiadvány az Anonymous Content partnerén keresztül vesz részt a produkcióban.

Az Amazon egyelőre nem hozta nyilvánosságra a megjelenési dátumot.

A Bitfinex kriptotőzsde 2016-os hackelése

Bár a részletek egyelőre alig ismertek, a film Morgan és Lichtenstein nyomába ered, akik 2022-es letartóztatásuk után bevallották, hogy ők álltak a Bitfinex kriptopénz-tőzsde 2016-os hackelése mögött.

Letartóztatása előtt Morgan feltörekvő rapper volt, aki a "Razzlekahn" becenévre hallgatott, miközben a Forbes munkatársaként írt és a kiberbiztonság területén dolgozott.

Míg az ember azt gondolná, hogy a kriptobűnözők nem keltenek nagy felhajtást, különösen azok, akik milliárdos nagyságrendű bitcoint zsákmányoltak, ebben az esetben nem így történt. Morgan rapper, író és influencer aspirációi számos tartalmat hagytak maguk után a közösségi médiában.

Hivatalos weboldala magyarázata szerint: "Razz, akárcsak rettenthetetlen vállalkozói szelleme és hacker gondolkodásmódja, szégyentelenül fedezi fel a művészet új határait".

Morgan újságíróként is kipróbálta magát, cikkeket publikált az Inc. és a Forbes munkatársaként, ahol a soul foodtól kezdve az influencer stratégiákon át - ironikus- de a "Védd meg a vállalkozásodat a kiberbűnözőktől" témakörig mindenről írt.

120 900 bitcoin volt a film főszereplőinek zsákmánya

A páros tavaly nyáron állt bíróság elé, és beismerte, hogy 120 900 bitcoint, akkoriban mintegy 3,6 milliárd dollárt loptak el. A pár beleegyezett, hogy elkobozzák tiltott nyereségüket, de akár 20 év szövetségi börtönbüntetésre is számíthatnak, ha elítélik őket. Az igazságügyi minisztérium 2023 augusztusában közölte, hogy a hackhez kapcsolódóan további 475 millió dollárt sikerült visszaszerezni.

Letartóztatása óta Morgan tagadja, hogy bármilyen köze lenne újabb kriptopénz vagy NFT projekthez.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.45% $63,386.42
Ethereum ETH -1.87% $3,101.51
BNB BNB -2.94% $552.7
Solana SOL -8.88% $138.33
XRP XRP -1.61% $0.4977
Dogecoin DOGE -0.49% $0.1619
Cardano ADA -2.17% $0.461
Litecoin LTC -2.52% $78.08
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!