Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
USDT alapú társadalombiztosítás debütált a Fülöp-szigeteken

USDT alapú társadalombiztosítás debütált a Fülöp-szigeteken

A Fülöp-szigeteki állampolgárok mostantól TON blokkláncon USDT-ben fizethetik be a társadalombiztosítási hozzájárulásaikat.

Társadalombiztosítás a Fülöp-szigeteken

A Fülöp-szigetek társadalombiztosítási rendszere (Social Security System, SSS) szociális biztosítási programokat nyyújt az országban élő munkavállalók és azok családjai számára.

Az SSS célja, hogy pénzügyi védelmet nyújtson a tagok számára különböző szociális kockázatok, például betegség, baleset, munkanélküliség, öregség és halál esetén.

A szociális biztosítás kötelező minden dolgozó számára, beleértve az alkalmazottakat, a vállalkozókat és a külföldön dolgozó Fülöp-szigeteki állampolgárokat (OFW-ket). A munkáltatók és munkavállalók egyaránt hozzájárulnak a rendszerhez, a hozzájárulás mértéke a jövedelem alapján kerül meghatározásra.

Uquid: Kriptovaluta-alapú fizetési megoldások a Tether segítségével

Az Uquid egy pénzügyi szolgáltató, amely kriptovaluta-alapú fizetési megoldásokra specializálódott. Az vállalat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kriptovalutákkal (például Bitcoin, Ethereum stb.) tranzakciókat hajtsanak végre, beleértve a vásárlásokat, az online fizetéseket és a számlafizetéseket.

Toncoin I Cryptofalka

Emellett az Uquid kínál különböző pénzügyi termékeket is, mint például a kriptovaluta alapú bankkártyák, amelyek segítségével a felhasználók a hagyományos bankkártyákhoz hasonlóan fizethetnek a mindennapi életben. 

Az Uquid szerint a Tetherrel való partnerség rávilágít arra, hogy az USDT-hez hasonló stabilcoinok és a kripto általában véve hogyan egyszerűsítheti és javíthatja mindennapi életünket.

Tran Hung, az Uquid vezérigazgatója szerint a Tether partnerség jelentős mérföldkő a digitális valuták és a mindennapi tranzakciók közötti szakadék áthidalásában.

A stabilcoinok ára kevésbé ingadozó, mint más kriptovalutáké, mivel értéküket egy stabil eszközhöz kötik, például egy nemzeti valutához (pl. USD) vagy árucikkhez (pl. arany), ezért alkalmasak az árfolyam-ingadozásának kiküszöbölésére, ezáltal a mindennapi vásárlásokra, és egyéb pénzügyi ügyletekre is.

A stabilcoinokkal történő tranzakciók gyorsak és alacsony költségűek, különösen a nemzetközi átutalások esetében. Ezekre az előnyökre utalhat Tran Hung is Twitter bejegyzésében.

Stabilcoinok növekvő szerepe a nemzetközi fizetésekben

A főbb platformok, mint például a PayPal, piacra dobták saját stabil érméiket, míg az olyan cégek, mint a Ripple, a piacra való belépést tervezik. A stabilcoinokat egyre gyakrabban használják határokon átnyúló fizetésekre intézményi szinten, ami megmutatja növekvő fontosságukat a pénzügyi ökoszisztémában.

A világ legnagyobb stablecoin kibocsátója, a Tether új kriptofizetési lehetőséget vezetett be a Fülöp-szigetek polgárai számára, lehetővé téve számukra, hogy a társadalombiztosítási rendszerhez befizetéseiket USDT-ben fizessék be a TON blokkláncon.

USDT | Cryptofalka

A USDT integrálása a kormány által megbízott fizetésekhez azt mutatja, hogy a kriptográfiai eszközök leegyszerűsítik és javítják a napi pénzügyi tevékenységeket. Továbbá kifejezi Fülöp-szigetek nyitottságát az innovatív pénzügyi megoldások iránt, ami potenciálisan megnyitja az utat a kriptográfia szélesebb körű elterjedéséhez a kormányzati és szociális szolgáltatásokban.

A Fülöp-szigeteki Információs és Kommunikációs Technológiai Minisztérium (DICT) szintén nemrég bevezette az eGOVchain-t, egy kormányzati blokkláncot, amelynek célja az átláthatóság, a biztonság és a hatékonyság növelése az állami tranzakciókban.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.66% $66,755.61
Ethereum ETH 0.92% $3,510.92
BNB BNB -1.42% $584.81
Solana SOL -0.13% $177.51
XRP XRP 0.96% $0.6007
Dogecoin DOGE -0.89% $0.136
Cardano ADA -2.05% $0.4247
Litecoin LTC -3.17% $71.62
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!