Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Újabb részvénytokenekkel kereskedhetünk a Binance tőzsdén

Újabb részvénytokenekkel kereskedhetünk a Binance tőzsdén

A Tesla és Coinbase részvények teljesítménye után a legnagyobb kriptovaluta tőzsde, a Binance 3 új részvénytoken bevezetését is tervezi.

 

Részvénytokenek a Binance kriptotőzsdén

Megszokhattuk a Binancetől, hogy folyamatos az innováció és a fejlesztés. Egyedülálló módon a kriptovaluta tőzsdék közül saját stabilcoinjával párba állítva elindította a hagyományos részvényekkel való kereskedést. A fejlesztés lényege, hogy hagyományos részvényekkel kereskedhetünk tokenizált formában. A részvényeket BUSD párral lehet kereskedni. A részvénytokenek teljes mértékben követik a részvények árát. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Minden részvényjel egy részvényt ér, a legkisebb minimálisan vásárolható tétel pedig a 100-ad rész. Teljes egészében az értékpapír letétkezelő portfoliójában tárolt részvények állnak a részvénytokelnek mögött. A részvénytokeknek bevezetésével új lehetőségek nyílnak meg a kriptográfiai befektetők és a hagyományos befektetők számára egyaránt. 

Az újfajta token ötvözi a különböző eszközosztályokat, hidat képez, amelyet a kereskedők egyetlen platformon érhetnek el.

 

MSTR, AAPL, MSFT részvénytokenek érkeznek

A kriptovaluta tőzsde a Tesla (TSLA) és a Coinbase (COIN) részvények sikeres bevezetése után a MicroStrategy (MSTR), az Apple (AAPL) és a Microsoft (MSFT) részvénytokeneket tervezi bevezetni. 

https://twitter.com/binance/status/1386531604495888389

A módszer hasonló lesz, mint a már bevezetett instrumentumoknál. Minden részvénytokén 1 hagyományos részvénynek felel meg és a legkisebb egység amit vásárolni lehet az a századrész. 

A MicroStrategy (MSTR) részvények várhatóan hétfőn UTC időben 13:30 kor, míg az Apple (AAPL) részvények előreláthatóan szerdán UTC 13:30-kor, a Microsoft (MSFT) részvények pénteken ugyanebben az időben kerülnek bevezetésre. A Binance szerint a részvényjelek „teljes egészében az alapul szolgáló értékpapírok letétkezelő portfóliója fedezi”, amelyet a CM-Equity AG német pénzügyi szolgáltató tart. A részvénytoktokenek kereskedési ideje követi a hagyományos tőzsdei kereskedési órákat.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.84% $51,127.69
Ethereum ETH -1.30% $2,945.65
BNB BNB -1.37% $377.07
Solana SOL -2.18% $101.39
XRP XRP -1.62% $0.5387
Cardano ADA -0.62% $0.5904
Dogecoin DOGE 0.63% $0.08534
Litecoin LTC -0.20% $68.8
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!