Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Teslával indul részvénytoken kereskedés a Binance-en

A Teslával indul részvénytoken kereskedés a Binance-en

A Binance elindította a kriptovaluta kereskedés mellett, a részvénytokenekkel való kereskedést. Az első részvény token a Tesla lesz. 

 

Új, kereskedhető részvénytokenek a Binance kriptovaluta tőzsdén

A Binance nagy újítást vezetett be az elmúlt napokban. Hagyományos részvényekkel lehet majd kereskedni tokenizált formában. A Binance minden részvényjele egy részvényt fog képviselni, amelyet teljes egészében a mögöttes értékpapír letétkezelő portfóliójában tárolt részvények biztosítanak. Mégpedig a CM-Equity AG befektetési céggel, és az eszköz tokenizációs platformmal, a Digital Assets AG-vel együttműködve. 

Binance tőzsde I Cryptofalka Forrás: https://reginnovate.com/

Az első részvénytokenek a Binance-nél a Tesla Inc.-től származnak majd, amely a piaci kapitalizáció szerint a legnagyobb autógyártó vállalat jelenleg. A részvénytokenek ára és kiegyenlítése a Paxos Trust Co. által kibocsátott, az Egyesült Államok dollárjához kötött, szabályozott stabilcoin Binance USD-ben (BUSD) történik.

 

Hogyan nyílnak meg új piacok a felhasználók számára?

A tőzsdei tokenek megkönnyítik a Binance felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a nagyon keresett és népszerű eszközökhöz, például a részvényekhez. Számos előnnyel rendelkezik az új szolgáltatás:

Likviditás: A részvénytokenek hozzáadása a Binancehez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy mind a kripto, mind a hagyományos eszközökkel kereskedjenek, közvetlenül a világ legnagyobb kriptotőzsdéjén, kereskedési volumen alapján. 

Rugalmasság: A szolgálatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nyilvánosan forgalmazható részvények egységeinek töredékeivel kereskedjenek, megfizethetőbb egységekké alakítva, amelyeknek alacsonyabb a belépési korlátja. 

Hozzáférés a hagyományos részvénypiaci előnyökhöz: A kereskedők jogosultak az alaptőke tőkehozamára, beleértve a lehetséges osztalékokat és részvényfelosztásokat, akárcsak a hagyományos részvények birtoklása esetén. 

Hozzáférés a Crypto Financial Suite-hoz: A hagyományos részvénypiaci kereskedési előnyök mellett, széleskörű kriptofinanszírozási szolgáltatáscsomag is igénybe vehető, amelyek növelik kereskedési tapasztalatokat, a hitelektől és megtakarítási termékektől kezdve a likviditási poolokig és a token bevezetési platformokig.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Binance innováció

Részvény tokenek bevezetése új lehetőségeket nyit meg a kriptográfiai és a hagyományos befektetők számára egyaránt. A hagyományos befektetők kisebb mennyiségben férhetnek hozzá a részvényekhez, és a világ legnagyobb és leglikvidebb digitális kripto-tőzsdéjén keresztül kitettséget szerezhetnek a gyorsan növekvő kriptopiacon. Ez az újfajta token ötvözi a különböző eszközosztályokat, amelyeket a kereskedők egyetlen piacon érhetnek el. A részvény token kereskedése a hagyományos tőzsdei órákat fogja követi. 

 

Összegzés

A Binance számos felhasználót szolgál ki világszerte, az új szolgáltatással régi és új felhasználóknak új piacok nyílnak. A hagyományos és a kriptográfiai piacok összekapcsolásával újabb technológiai híd épül a befogadóbb pénzügyi jövő érdekében. 

2021 első negyedévében a Binance 346% -os növekedést ért el a felhasználók körében, ami a teljes kereskedelem volumenének 260% -os növekedését eredményezte. Mivel a kriptovaluták teljes piaci értéke meghaladja a 2 trillió dollárt, ami a gyorsított kriptográfia bevezetését jelzi, a részvényjelzők bevezetése újabb növekedési utat nyit meg mind a Binance, mind a felhasználói számára.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.00% $64,670.88
Ethereum ETH -2.61% $3,427.12
BNB BNB -3.84% $580.07
Solana SOL -7.07% $133.67
XRP XRP -5.80% $0.4824
Dogecoin DOGE -8.05% $0.1199
Cardano ADA -8.30% $0.373
Litecoin LTC -6.83% $71.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!