Így segítheti a Social media fejlődését a blokklánc technológia

Szerző: | jún 15, 2020 | Bitcoin hír, Kriptovaluta

A social media térhódítása már több mint egy évtizede tart. Kezdve a Facebook fokozatos térhódításával, amelynek napjainkra már közel kétmilliárd felhasználója van. A social media mindennapjaink részéve vált, segíti a kapcsolattartást, az információ gyűjtést, de nem kevés árnyoldala is van, ami nem ritkán az információ hitelességével függ össze. Talán nem meglepő ezen oldal hasábjain arról olvasni, hogy a megosztott főkönyvi technológia – amely a blokklánc alapja – ezen a téren is kínál érdekes lehetőségeket.

 

A virtuális valóság élménye a közösségi kapcsolatokban

A social media hálózatok fejlődésének egy új iránya lehet, ha a felhasználói élmény virtuális valósággal kiegészülve jön létre. A Sensorium nevű cég fő profilja is a VR alapú média platform kialakítása körül van. A közelmúltban viszont az említett svájci-orosz cég belépett a szintén svájci székhelyű Globális Blokklánc Üzleti Tanácsba (GBBC), amely a blokklánc és virtuális valóság közeledését vetítik előre. A fogyasztók érdeklődésnek fenntartása miatt is a jelentősebb platformok már eddig is folyamatosan fejlesztették programjaikat. Annak érdekében, hogy újabb és izgalmasabb módon oszthassuk meg és élhessük át a különböző digitális tartalmakat.

Egy GBBC képviselő szerint a blokklánc technológia megoldhatja az internet egyik nagy kérdését, ami a digitális tartalmak tulajdonlásával és a szerzői jogi vitákkal függ össze. A virtuális világ ugyanakkor újfajta hirdetési felületeket is létrehozhat a jövőben.

A Sensorium szóvivője, Brian Kean, a blokklánc és a hitelesség összefüggéseit emelte ki egy nyilatkozatában:

,,A személyazonossággal való visszaélés, kamu közösségi média profilok stb, túlnyomórészt meg fognak szűnni a közösségi-virtuális hálózatokon, mivel minden felhasználó a blokkláncon keresztül kell azonosítsa magát.”

Ez nagyfokú biztonságot jelent a regisztrált személyek hitelességét illetően és talán az álhír gyártás is háttérbe szorulhat majd, ha az információ közzétevője beazonosítható lesz. A tagsági szerep vállalása is azt mutatja, hogy egy újabb fontos ágazati szereplő tette le voksát a blokklánc mellett. A Sensorium nem titkolt szándéka az, hogy elősegítse a technológia elterjedését és megismertesse annak előnyeit a törvényhozókkal, üzleti vezetőkkel és ezáltal új dimenziókat nyújtson a social media platformokon.

 

Ha már eleged van a social mediaból, hallgasd meg a Bitcoin és blokklánc bemutatónkat! Bitcoin kisokos néven éritek el a Cryptofalka podcastjét Spotify-on (LINK)  és Itunes-ban (LINK) is.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.