BTC Prague: Saylor és El Salvador is európába látogat!

Szerző: | máj 25, 2023 | Árfolyam elemzés

Látogass el Csehországba a BTC Prague eseményre, és merülj el Európa egyik legbefolyásosabb Bitcoin-konferenciájának izgalmaiban.

 

BTC Prague: Bitcoin konferencia Csehország szívében

Több mint 80 kiállító cég, 130 előadó a világ minden tájáról, három napi előadás, workshopok és ~10 ezer látogató. Június 8-10. között Prága ad otthont az első alkalommal megrendezésre kerülő BTC Prague-nak, Európa egyik legnagyobb rendezvényének, amely kizárólag a legnépszerűbb kriptopénzre, a bitcoinra összpontosít.

A konferencia a Bitcoin oktatásának és elfogadásának szenteli magát, valamint nagy hangsúlyt fektet a kapcsolatépítés lehetőségeire.

BTC prague I Cryptofalka

A BTC Prague szervezőinek célja, hogy ne csak a tapasztalt Bitcoin-rajongókat szólítsák meg, hanem azokat is, akiknek van némi ismeretük a Bitcoinról, de még nem merültek el teljesen benne. Az a törekvésük, hogy végigkísérjék ezeket a személyeket a teljes Bitcoin-úton.

“A jelenlegi összetett gazdasági helyzetben, amikor mindannyian érezzük az infláció, a bankok stabilitását övező bizonytalanságok vagy a magas kamatlábak hatásait, a Bitcoin egyfajta mentőcsónaknak bizonyul. Ma minden bizonnyal kockázatosabb nem rendelkezni vele, mint rendelkezni vele. Ezért szeretnénk nagy hangsúlyt fektetni az újonnan érkezőkre, hogy megkönnyítsük számukra a Bitcoin világába való belépést, és gyakorlatilag megmutassuk nekik, hogyan kell ezt csinálni” – mondja Martin Kuchař.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A legendás befektető, Michael Saylor is felszólal Prágában

Michael J. Saylor a legbefolyásosabb Bitcoin maximalisták és a kriptovilág kulcsfigurái közé tartozik. Az amerikai származású Michael J. Saylor alapította a MicroStrategy-t, amely a vállalati vagyon részeként rendszeresen vásárol bitcoint, és jelenleg 132 000 bitcoinjával a világ leggazdagabb kriptopénzzel foglalkozó cége. Saylor Európában most először szólal fel a témában, a BTC Prague konferencián, a prágai PVA Letňany kiállítási központban.

“Michael kiváló hírnévvel és határozott és következetes nézetekkel rendelkezik, amelyeknek jelentős súlya van a Bitcoin-közösségben, és ő az a személy, aki megnyitotta a kapukat a Bitcoin elfogadása előtt a hagyományos vállalatok előtt. Ezért is örülök, hogy sikerült meggyőznünk, hogy Európában először beszéljen a mi rendezvényünkön. A 10 000 fősre becsült részvételi létszámmal egy olyan konferencia, amely nem csak Csehországban, hanem egész Európában is páratlan.” – mondta Martin Kuchař, a BTC Prague egyik szervezője.

BTC prague I Cryptofalka  

Neves előadók, köztük fejlesztők, podcasterek, vállalkozók és bitcoino maxik megosztják tudásukat és ismereteiket, értékes előnyt biztosítva a résztvevőknek. Saylor mellett a Bitcoin világának számos más befolyásos személyisége, köztük a Blockstream vezérigazgatója, Dr. Adam Back, a SatoshiLabs társalapítója, Marek Palatinus és Robert Breedlove, a népszerű “What is Money?” podcast szerzője is elfogadta a meghívást Európa egyik legnagyobb, kizárólag Bitcoinra összpontosító konferenciájára. 

🔥 Meghallgatnád Michael Saylort élőben? Ne várj sokáig, szerezd be a jegyed még a jegyforduló előtt! 🔥

 

El Salvador is helyet kapott a kiállítók között

A színpadi programmal párhuzamosan zajlik majd az expó is, ahol számos, a Bitcoin-infrastruktúra kiépítésére összpontosító vállalat mutatkozik be. Ezek között vannak hardver- és szoftvertárcák, bányászati eszközök, tőzsdék vagy akár a Lightning Networkhöz kapcsolódó sörcsapok szolgáltatói.

A BTC Prague lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatba lépj a világ vezető Bitcoin-vállalataival, felfedezd kínálatukat, és akár a helyszínen ki is próbálhasd termékeiket és szolgáltatásaikat. A résztvevőknek lehetőségük lesz találkozókat szervezni a Bitcoin-világ vezető személyiségeivel és cégeivel. Emellett a konferencia vibráló hangulatot ígér, remek ételekkel és elképesztő italokkal, köztük a világ legjobb sörével.

El Salvador | Cryptofalka

A kiállítók között lesz egy exkluzív vendég is – El Salvador. A közép-amerikai ország, amely két évvel ezelőtt történelmet írt, mivel a világon elsőként tette hivatalos nemzeti fizetőeszközzé a Bitcoint, kormányzati delegációt küld Prágába, hogy az év kripto-eseményén megossza tapasztalatait és áttekintse úttörő döntésének hatásait.

 

Prága: a bitcoin maxik mekkája

Az, hogy a legnagyobb és legjelentősebb Bitcoin-konferenciára Prágában kerül sor, szimbolikus jelentőségű, hiszen Martin Kuchar szerint Csehország a kriptovilág “Bitcoin-völgye“, Prágát pedig bátran nevezhetnénk a Bitcoin világfővárosának, hiszen számos forradalmi projekt, amely kulcsszerepet játszott a világ legnagyobb kriptovalutájának elfogadásában, Csehországban jött létre. Megemlíthetjük például a SatoshiLabs hardvertárcáját, a Trezort, a Braiins első bányászpoolját vagy a General Bytes bitcoin ATM-jét.

“A BTC Prague-t egy újabb cseh projektnek tekintem, amely megerősíti Csehország fontosságát a Bitcoin számára” – teszi hozzá Martin Kuchar.

🔥 Itt az alkalom, hogy végre Te is részese legyél a bitcoin történelemnek! Ne várj sokáig, szerezd be a jegyed még a jegyforduló előtt! 🔥

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka