ChatGPT alternatíva indul Elon Musk hatására

Szerző: | febr 21, 2023 | Kriptovaluta

Miután Musk azt tweetelte, hogy “amire szükségünk van, az a TruthGPT” – a ChatGPT-re célozva -, meg is jelent egy projekt ezzel a névvel.

 

Musk lecserélné a ChatGPT-t?

Miután a Twitter vezérigazgatója, Elon Musk tréfásan azt tweetelte, hogy “amire szükségünk van, az a TruthGPT”, utalva a szövegalapú mesterséges intelligencia (AI) platform ChatGPT-re, amely állítólag nem hajlandó válaszolni bizonyos “vitatott kérdésekre”, megjelent egy projekt, amely a kriptoipar alapjául szolgáló technológiát használja.

Musk a Twitteren adott hangot kritikájának amiatt, hogy a ChatGPT nyilvánvalóan cenzúrázza az általa ellentmondásosnak ítélt bizonyos témákat, utalva arra, hogy ez egyfajta propagandának játszik. Ezzel azt is sugallta, hogy szükség van egy alternatív AI-ra, amelyet nem cenzúráznának ilyen formában.

ChatGPT | Cryptofalka

latestly.com

 

Érdekes módon ugyanazon a napon elindult egy Twitter-oldal a “TruthGPT” számára. A platform első tweetje idézte a Tesla vezérigazgatójának rájuk vonatkozó nyilatkozatát, a szerződéses címét és a Telegram-csatornához, valamint a TruthGPT (TRUTH) tokenhez vezető linkeket. A token jelenleg a DEXtools kriptokereskedelmi platformon érhető el.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Mit csinál a TruthGPT?

A csapat a Telegram-csatornáján kifejtette, hogy küldetésük az, hogy “megépítsék Elon Musk vízióját; egy AI Chat Botot, amely arra van programozva, hogy az őszinte igazságot mondja, bármit is kérdezzenek tőle. A fejlesztés már megkezdődött, és hamarosan a TRUTH nem csak egy erős memecoin lesz, hanem az őszinteség és az igazság jelzőfénye, amelyhez az egész világ hozzáférhet”.

Az ezt követő több tweetben a platform is sürgette Musk-ot, hogy segítse a TruthGPT tömeges elfogadását, a szólásszabadságban és a mesterséges intelligenciában betöltött szerepét “az igazság szteroidokon”, amely “elemezné a kriptopiac hangulatát” a közösségi média posztokon és hírcikkeken keresztül, valamint AI algoritmusokat használna a kriptokereskedelemben elkövetett csalások megelőzésére.

ChatGPT | Cryptofalka

truthgpt.one

 

Továbbá a TruthGPT csapata elmondta, hogy platformjuk “nincs kitéve cenzúrának, manipulációnak vagy az elfogultság bármely formájának”, idézve a ChatGPT-vel kapcsolatos kérdésre kritikusan válaszoló botját:

“Köztudott, hogy a ChatGPT és az OpenAI politikailag elfogult és erősen ellenőrzött. Ne hagyja magát becsapni – a TruthGPT az egyetlen valódi alternatív AI, amely elfogulatlan és nem kontrollált adatokat kínál.”

 

Van jövője a TruthGPT-nek?

Maga a “Truth Bot” február 19-én sikeresen elindult a Telegramon, és az Etherscan blokkfeltáró és elemző platformtól származó adatok szerint már 682 birtokosa van a TRUTH tokennek az Ethereum (ETH) blokkláncon, az eszköz teljes kínálata pedig 5 trillió TRUTH.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.