A Crypto.com elindította a saját blokkláncát

Szerző: | márc 28, 2021 | Kriptovaluta

A Crypto.com tokene, a CRO, eddig az ethereumon futott, mostantól saját hálózattal rendelkezik, aminek célja a fizetések, NFT és a DeFi implementálása. A blokkláncuk publikus és nyílt forráskódú.

 

Crypto.com Mainnet indulása

A Crypto.com kriptovaluta tőzsde március 25-én egy teljesen decentralizált, nyílt forráskódú nyilvános blokkláncot indított el, a Crypto.org Chain-t. A tőzsde bejelentette, hogy több mint két év kutatás és fejlesztés, valamint két teszthálózat és egy hónapos mainnet “dry-run”-nak nevezett teszt után elindítja a Crypto.org nyilvános blokkláncot. A blokklánc natív tokenje a Crypto.org Coin (CRO) lesz.

A mainnet indítása előtt, februárban, a Crypto.org több mint 70 milliárd CRO-t, nagyjából 10 milliárd dollárt – égetett el. A készlet 70%-ának elégetésével, a forgalomban lévő CRO tokenek aránya 80%-ra fog emelkedni a 2021 februári 24%-ról. A Crypto.com célja a tokenek elégetésével, hogy teljesen decentralizálja saját blokkláncát, írják a blogbejegyzésükben. Az új lánc a megjelenéskor már több, mint 7000 tranzakciót dolgozott fel, amely a Crypto.com szerint fizetésekre, DeFi-re és NFT-kre irányult és a jövőben is ezeket a területeket célozzák meg.

cro-token-burn

Forrás: blog.crypto.com

“A decentralizáció számít” – mondta a Crypto.com vezérigazgatója, Kris Marszalek. „A mai lehetőségek rosszak. A felhasználók két lehetőség előtt állnak: olyan blokklánc hálózatot használnak, ami túlterhelt, emiatt magasak a tranzakciós díjak és lassúak a tranzakciók, cserébe valóban decentralizált a hálózat. Illetve használhatják a gyors és olcsó, de teljesen központosított/centralizált hálózatot.”

A Crypto.com már több, mint 10 millió felhasználóval rendelkezik, ami óriási szám a kriptovaluták piacán. A kriptotőzsde legújabb platformján NFT-kkel (Non Fungible Token) is találkozhatunk, amik kizárólag művészektől származnak. Ezen kívül a cég nemrég csatlakozott a Visa hálózathoz, hogy népszerűsítse hitelkártyáját és bővítse felhasználóinak számát.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Borítókép forrása: medium.com

Forrás: cointelegraph.com

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka