Döbbenetesen teljesített a Coinbase az első negyedévben

Szerző: | máj 16, 2021 | Kriptovaluta

A Coinbase bevétele és kereskedési volumene is megháromszorozódott az első negyedévben. Az aktív felhasználók száma 120%-kal nőtt. 📈

 

Szép profitot termelt a részvényeseknek a Coinbase

A vezető amerikai kriptotőzsde, a Coinbase első negyedéves bevétele több, mint megháromszorozta 2020 negyedik negyedéves teljesítményét. Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (SEC) benyújtott dokumentumok szerint a Coinbase részvényenként 3,05 dolláros nyereséget és 1,8 milliárd dolláros összbevételt ért el. A cég azonban kissé elmaradt a részvényenként várható 3,07 dollártól. Ezzel szemben a vállalat 585 millió dolláros bevételt termelt a Bitcoin új, minden idők legmagasabb szintjére emelkedő árbevétele közepette 2020 negyedik negyedévében, és egy évvel ezelőtt csak 191 millió dollárt.

Coinbase I Cryptofalka

Forrás: https://cryptoslate.com/

A vállalat negyedéves nettó árbevételének mintegy 94% -a kriptográfiai eszköz kereskedési díjakból származott. A Coinbase nettó nyeresége is megugrott, a cég 771 millió dolláros nyereséget jelentett – ez több mint négyszeresére növeli az előző negyedévi nyereséget, és éves szinten 24-szeres növekedést jelent. A tőzsdén a kereskedés volumene nagyjából megháromszorozódott az előző negyedévhez képest, a Coinbase aktív felhasználói több mint kétszeresére, 2,8 millióról 6,1 millióra nőttek.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

Ennek ellenére óvatosságra inti a Coinbase a befektetőket

A társaság elzárkózott attól, hogy részletes útmutatást nyújtson a jövőbeni teljesítményéhez, kijelentve: 

Fontos, hogy a befektetők ne felejtsék el, hogy üzletünk eredendően kiszámíthatatlan.

A vállalat azonban hajlandó volt megjósolni, hogy 2021 egészében 5,5 millió és 9 millió havi felhasználó fogja használni a kriptovaluta tőzsdét. A Coinbase azt is elárulta, hogy a népszerű mémérme, a Dogecoin listázását a következő nyolc hétben tervezi. A CNBC május 13-i Mad Money című műsorában a Coinbase pénzügyi igazgatója, Alesia Haas így nyilatkozott:

Lassúak vagyunk. További eszközöket kell listáznunk. Nagy befektetéseket hajtunk végre az eszköz listázások javítása érdekében.

Coinbase I Cryptofalka

Forrás: https://www.ft.com/

Haas többek között még elárulta a cég azon tervét is, hogy kibővítik a felhasználók számára kínált pénzügyi szolgáltatások típusait. Azt remélik, hogy a vállalat lesz az elsőszámú pénzügyi szolgáltató a kriptográfia területén. Tervezik, hogy kombinálják a hagyományos fiat pénzügyi rendszert (hitelkártyák, betétszámlák, kölcsönök) a kripto ökoszisztémával. 

Úgy gondolom, hogy a kriptográfia teljesen új tranzakciókat is lehetővé tesz, olyanokat, amelyeket ma még elképzelni sem tudunk. – mondta Haas

Annak ellenére, hogy az év első negyedéve erős volt, a Coinbase (COIN) részvényei durván 30% -kal csökkentek az április 14-i közvetlen tőzsdei bevezetése óta, a cikk írásakor nagyjából 265 dollárért cserélt gazdát.

OKEX_banner_Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Bitcoin kisokos cryptofalka E-book

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.