A DogeCoin a legkedveltebb kripto a twitteren

Szerző: | máj 12, 2022 | Kriptovaluta

Az Ethereum a twitteren a legkevésbé kedvelt öt kriptovaluta közül az első helyre került, míg a mém-token DogeCoin a leginkább kedvelt helyen zárt.

 

DogeCoin kedveltebb a twitteren, mint az Ethereum

A TRG Datacenters legújabb jelentéséből az derül ki, hogy 2021 januárja és 2022 januárja között a twitteren az öt legnépszerűbb kriptovaluta a Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), DogeCoin (DOGE), Ethereum (ETH) és Litecoin (LTC) volt. A jelentés rávilágít arra, hogy az 5 kriptovaluta közül 29%-os negatív indexxel az Ethereum volt a legnegatívabb hírű.
 
DogeCoin twitter I Cryptofalka

Forrás: criptopato.com.br

 
Az ETH-tel kapcsolatos kritikák zöme az 1. rétegbeli alternatívákhoz viszonyított sebességével, valamint az energiaköltségeivel kapcsolatos. A Crypto Twitter csúcs Ether-negativitása akkor volt, amikor egy hiba miatt az Ethereum rövid időre két láncra szakadt 2021 augusztusának végén.
 
A bitcoin volt a második legnépszerűtlenebb, 27%-os összesített negativitási pontszámmal, ezt követi a cardano 16%-kal, majd a litecoin 8%-kal. 
 
A cég oly módon vizsgálta adatokat, hogy a negatív hangulatú tweeteket az alábbi kifejezések és az egyes kriptovaluták neve alapján elemezték; „Gyűlölet”, „átverés”, „csalódott” „csalódott”, „merülés”, „rossz”, „elveszett pénz” „veszteség”. A Dogecoin volt a közönség kedvence a közösségi média platformon. A népszerű mémcoinnal kapcsolatos összes tweet mindössze 6%-a tartalmazott valamilyen kedvezőtlen hangulatot. Ez azt jelenti, hogy a DogeCoin-nal kapcsolatos összes tweet 94%-a pozitív lefedettségű volt, ami a token közösségének erejét és összetartását mutatja a Crypto Twitteren.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 

 

Népszerű a Doge mém coin

A DogeCoin népszerűsége szorosan összefügg a közösségi média platform új tulajdonosával, Elon Muskkal. Musk döntése, hogy elfogadja a DOGE-t fizetésként a Tesla árukért, minden idők csúcsára emelte a pozitív hangulatot. Chris Hinkle, a TRG Datacenters technológiai igazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy a Twitter milyen különböző befolyást gyakorol a kriptoeszközök árára.
 
Mémcoinok I Cryptofalka

Forrás: howtogeek.com

„A mémcoinok árfolyamát nagyrészben a lakossági befektetők mozgatják. A nagyobb devizák, például a bitcoin esetében a tweetek valójában késleltetett ármozgásokat mutattak, ami bizonyos fokú intézményi leanséget jelez. Ez azt jelenti, hogy a kis kapitalizációjú tokenek és általában az érmék egy nagyon valós jelenséget tapasztalnak az áringadozások terén, amelyeket a lakossági befektetők vezetnek” – mondta a technológiai igazgató.
A Twitter nemrégiben történő Musk általi felvásárlása egy inkább lakossági alapú kriptopiachoz vezethet és talán utat nyithat a kevesebb algoritmikus manipulációhoz és a lakossági befektetők új korszakának kezdetéhez.
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka