EA Games: A play to earn és az NFT játékoké a jövő

Szerző: | nov 5, 2021 | Kriptovaluta, nft

Az egyik vezető videojáték fejlesztő, az Electronic Arts az NFT-ket és a blokklánc alapú play to earn játékokat tekinti az iparág jövőjének.

 

A játékipart forradalmasíthatják az NFT és play to earn játékok az EA Games szerint

Úgy tűnik, a kilátásban van a nonfungible tokenek (NFT) és a play to earn játékok szélesebb körű alkalmazása. A játékipar egyik legnagyobb szereplője mindkettőt az iparág jövőjének tekinti. Andrew Wilson, az Electronic Arts (EA) nagy videojáték cég vezérigazgatója egy nyilatkozatában azt mondta, hogy az NFT-k és a play to earn játékok a játékipar jövője lehet, bár még korai lenne találgatásokba bocsátkozni, hogyan fog ez megvalósulni.

Blokklánc játékok I Cryptofalka

Forrás: https://www.theindianwire.com/

 

Hamarosan az EA Games is alkalmazhatja ezeket az új technológiákat

Az EA Games széles körben ismert üzletközpontú vállalatpolitikájáról, több játékban is alkalmazza a pay to win modellt. Ennek ellenére a cég még nem próbálta ki magát a play to earn játékok piacán még.

Az EA azonban utalt arra, hogy jövőben a blokkláncra és az NFT-kre fognak összpontosítani. Az olyan játékok népszerűsége, mint például az Axie Infinity, azt mutatja, hogy ezen játékok piaca nagyon népszerű, könnyen szilárd játékosbázis alakulhat ki körülöttük. Az ilyen játékokban a játékosok a játékon belüli digitális eszközökhöz jutnak napi küldetések teljesítésével, szörnyek legyőzésével vagy éppen arénában lévő párharcok megnyerésével. Ezeknek az eszközöknek valós pénzértékük van, és kriptotőzsdéken értékesíthetők.

Andrew Wilson úgy véli, hogy a gyűjthető digitális tartalom jelentős szerepet fog játszani a vállalat jövőjében, tekintettel arra, hogy tökéletesen illeszkedik az EA játékaihoz és élő szolgáltatásaihoz.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

„Még korai megmondani. De úgy gondolom, hogy nagyon jó helyzetben vagyunk, innovatívabban és kreatívabban kell gondolkodjunk erről” -nyilatkozta Wilson

Más játékgyártó cégek is hasonlóan gondolkodnak a blokklánc játék iparról. Az Assassin’s Creed kiadója, az Ubisoft nemrégiben hozta nyilvánosságra, hogy szándékában áll blokklánc központú játékcégekbe fektetni és azokat fejleszteni. A Ubisoft az egyik résztvevője volt az NFT játékfejlesztő Animoca Brands 65 millió dolláros finanszírozási körének.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.