Az eBay a kriptofizetés lehetőségének bevezetését tervezi

Szerző: | márc 1, 2022 | Kriptovaluta

Az e-Bay célja, hogy a fiatalok piacterévé váljon. Tekintettel a kripto iránti növekvő érdeklődésre, elérhetővé teszi a kriptofizetés lehetőséget.
 

 

Új kriptofizetési lehetőséggel áll elő az eBay

A nagy e-kereskedelmi piactér, az eBay hamarosan integrálhatja a kriptofizetéseket – nyilatkozta Jamie Iannone vezérigazgató. Az internetes piactér a legrégebbi e-kereskedelmi platformok közé tartozik, és most a Z generáció és Millenárisok platformja kíván lenni. A vezérigazgató a The Streetnek adott interjújában elmondta, hogy a cég már jó ideje törekszik a kriptofizetési lehetőségek bevezetésére, hivatalos bejelentésre a közelgő március 10-i befektetői napon kerülhet sor.
 
 
eBay kriptofizetés I Cryptofalka

Forrás: YouTube

 
Interjúja során Iannone elárulta, hogy az e-kereskedelmi óriás már 85 milliárd dollárnyi forgalmat bonyolít, amit az új fizetési szolgáltatással tovább szeretnének növelni.
 
Az eBay a feltörekvő technológiákkal, például a blokklánccal és a kriptovalutákkal kapcsolatos álláspontjáról szólva, Iannone a nem helyettesíthető tokenek (NFT) növekvő népszerűségére mutatott rá. Ugyanakkor semmilyen hivatalos bejelentést nem tett az iparággal kapcsolatban.
 

Nem az első alkalom, hogy az eBay a kriptofizetéssel próbálkozik

A kriptovaluták népszerűségének és keresletének növekedése számos online platformot késztetett arra, hogy kriptofizetési lehetőségeket biztosítsanak. Az eBay, amely most az ezredfordulós és Z generációs vásárlók megragadására összpontosít, ugyanezt a célt tűzi ki maga elé. Azonban nem ez lesz a cég első próbálkozása a kriptovalutákkal. A platform először 2014-ben vette fontolóra a Bitcoinnal történő fizetések lehetőségét, tavaly pedig ugyanezt a kérdéskört már az NFT kereskedéssel együtt vizsgálta.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
Mivel a kripto és blokklác technológia egyre jobban mainstreammé válik, a cég újraindította a Bitcoin fizetések integrációját. Úgy tűnik, hogy a fejlesztések mostanra elkészültek.
 
 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.