Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Airbnb-ben is megjelenik a kriptovalutás fizetés

Az Airbnb-ben is megjelenik a kriptovalutás fizetés

Sok más cég mintájára 2022-ben megjelenik a kriptofizetés az Airbnb, ügyfelei hamarosan kriptovaluták használatával is foglalhatnak szállást.
 
Az amerikai Airbnb Inc. lakáskölcsönző cég hamarosan csatlakozhat azon cégek egyre növekvő listájához, amelyek elfogadják a kriptovalutákat fizetési lehetőségként a szolgáltatásokért.
 

Kriptofizetés szállásért az Airbnb-n?

Az Airbnb kriptofizetési támogatásának lehetősége azután merült fel, hogy a társaság társalapítója, Brian Chesky vezérigazgató arra kérte a felhasználókat a Twitteren, hogy javasoljanak bármit, amit a lakáskölcsönző cégtől 2022-ben szeretnének.

[embed]https://twitter.com/bchesky/status/1477764672640073728[/embed]

Három nappal azután, hogy feltette a kérdést, Chesky csaknem 4000 javaslatot válogatott össze, és listát készített a hat legfontosabb ajánlásról.
 
Nyilvánvalóan sokan szeretnének egy Airbnb-lakást lefoglalni digitális eszközökkel, mivel a „kriptofizetés” vezeti a javaslatok listáját. Az első hatban található az egyértelműbb árjelzések, a vendég-hűségprogram, a frissített takarítási díjak, a hosszabb távú tartózkodások miatti kedvezmények, valamint a jobb ügyfélszolgálat.
 
Érdekes módon a vezérigazgató hozzátette, hogy a javaslatok egy része már készül 2022-re, másokat a cég mérlegelni fog. Bár Chesky nem fejtette ki kifejezetten cége álláspontját a kriptofizetések hozzáadásával kapcsolatban, megjegyzései két dolgot jelenthetnek. Az Airbnb már azelőtt tervezte, hogy integrálja szolgáltatásaiba a digitális eszközökkel való fizetést, mielőtt a vezérigazgató javaslatot kért volna, vagy még az év vége előtt fontolóra veszi ezt.
 

[embed]https://twitter.com/bchesky/status/1478553642357559296[/embed]

Függetlenül attól, hogy miről van szó, Chesky megjegyezte, hogy a „kriptofizetési” ajánlás számos tokenötletet tartalmazott, beleértve a Bitcoint is. A lakásbérlő cég társalapítója azt is hozzátette, hogy az Airbnb jelenlegi fizetési volumene 336 milliárd dollár. A kriptovaluták támogatása növelheti ezt az összeget, ugyanis az iparág egyre inkább növekszik. Ezzel a vállalat a Dtravel-lel versenyezhet, egy decentralizált lakásbérlő céggel, amelyet az Airbnb és az Expedia korábbi vezetői hoztak létre, a vezető Binance kriptotőzsde támogatásával.
 

Már több cég elfogadja a kriptót

Tavaly számos vállalat integrálta a kriptofizetési lehetőségeket. Például a népszerű német divatcég, a Philipp Plein International AG azt mondta, hogy lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 15 különböző kriptovalutával vásároljanak termékeket, beleértve a Bitcoint és az Ethereumot.
 
Hasonlóképpen, az amerikai Verifone fintech cég szeptemberben együttműködött a BitPay Bitcoin fizetési szolgáltatóval, hogy kriptofizetési lehetőségeket tegyen elérhetővé egyesült államokbeli ügyfelei számára.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
Az AMC mozikban is elkezdték elfogadni a kriptovalutákat, mozijegyekért lehet fizetni Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash és Litecoin segítségével.
 
Horvátországban pedig már élelmiszert is lehet közvetlenül kriptovalutákkal vásárolni a Konzum élelmiszerlánc jóvoltából. 

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.29% $51,245.4
Ethereum ETH 1.25% $2,973.65
BNB BNB 1.89% $380.66
Solana SOL 2.07% $102.75
XRP XRP 2.29% $0.5455
Cardano ADA 1.73% $0.5895
Dogecoin DOGE 1.76% $0.08612
Litecoin LTC 2.34% $70.18
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!