Itt van Elon Musk újabb Twitter agymenése

Szerző: | máj 2, 2020 | Kriptovaluta

Elon Musk szerint túl magas a Tesla részvények ára, illetve azon is elgondolkozott, hogy minden tulajdonától megszabadul. A Tesla részvények ára nem fogadta jól ezt a megmozdulását. 📉

 

Elon Musk ismét elemében volt a Twitteren, be is esett a Telsa részvények ára

A Tesla CEO-ja Elon Musk híres arról, hogy szeret a közösségi médiában olyan tartalmakat megjelentetni, amik megosztóak a követői között. Korábban is számos misztikus tweetje volt már, ahol csak találgatni lehetett, hogy “mire gondolt a költő”. Sokszor tweetelt már amúgy a kriptovaluták világáról is, erről legutóbb itt írtunk.

A tegnapi napon viszont egészen megdöbbentő tweet tornádóval bombázta a követőit. Melyek már a részvényesnél is kiverték a biztosítékot.

Így indított tegnap Elon Musk a Tesla CEO-ja a Twitteren:

Szerintem a Tesla részvények ára túlságosan magas!

Elon Musk Tesla részvény I Cryptofalka

Tesla-1h-20200502

Persze nem is kellett több a befektetőknek és gyorsan beárazták Elon Musk megmozdulását. Nagyjából 14 óra alatt 18%-ot estek a Tesla részvényei. A korábbi 840 dolláros lokális csúcs után hamar újra 700 dollárnál találta magát a Tesla részvények ára.

Egy ilyen megmozdulás után azt hinné az ember, hogy wow, ez kemény volt és vége. De nem így történt, még csak utána kezdett igazán rá a Tesla CEO-ja.

 

Elon Musk megszabadulna minden tulajdonától

Az első, már amúgy is komolyabb tweet után Elon Musk sorra ontotta magából az 1 soros érdekesebbnél érdekesebb üzeneteket. Az egyikben például azt találta ki, hogy minden tulajdonától megszabadul.

Szinte minden fizikai tulajdonomtól megszabadulok, a házamat sem fogom birtokolni!

Elon musk Tesla I Cryptofalka

Ez mellett idézett az amerikai nemzeti himnuszból és beszélt arról is, hogy a barátnője most haragszik rá.

 

Vajon eladja a birtokolt Bitcoinját is Elon Musk?

Még 2019-ben fedte fel a Tesla CEO, hogy ő is birtokol kriptovalutát, pontosabban csak Bitcoint. Elmondása szerint ebből is csak minimálisat. Persze egyből felmerült a kérdés a Twitterezők között, hogy az “eladja minden fizikai tulajdonába” beletartozik-e a digitális valutája is.

Sokan még ennél is tovább mentek és azt javasolták neki, hogy az eladott anyagi javakat fordítsa digitális értékbe, Bitcoinba. (Ez közel 40 milliárd dollár jelenleg. Kicsit bajban lenne az order book 😀 )

A Tron alapítója Justin Sun például annyit üzent neki, hogy:

Buy Bitcoin

Egyelőre Elon Musk nem válaszolt a felmerülő érdekes kérdésekre, valószínűleg hosszú napon van túl és rá is fér most egy kiadós pihenés. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Mi a Bitcoin, blockchain technológia vagy a kriptovaluta kereskedés?
  2. Eljött a nap, amikor az olaj ára olcsóbb lett, mint a vízé
  3. Starbucks és McDonalds teszteli a kínai digitális yüant
  4. Komoly módosítások a Facebook Libra kriptovalutájánál
  5. Blockchain technológia, már a Telsa és a BMW is használja
  6. A Huawei fogja segíteni a kínai blockchain adoptációt
  7. CryptoFalka kriptovaluta kereskedés kisokos

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.