Ethereum már 28%-kal több tranzakciót bonyolít, mint a Bitcoin

Szerző: | jan 21, 2021 | Ethereum hír, Kriptovaluta

A Messari kripto-elemző cég szerint, az Ethereum (ETH) napi tranzakciós volumene 28%-kal nagyobb már, mint a Bitcoiné.

 

Csúcson az Ethereum tranzakciók

Január 19-én Ryan Watkins Messari elemző azt tweetelte, hogy az ETH napi tranzakciós volumene parabolikusan emelkedik. A diagram jelzi, hogy az Ethereum hálózat 12,3 milliárd dollár tranzakciót dolgozott fel a megelőző 24 órában. A Bitcoin tranzakciói eltörpülnek, amelynek volumene 9,3 milliárd dollár.

Az adatok nem mutatják az ERC-20 tranzakciókat annak érdekében, hogy elkerüljék a dupla számítást. A Blockchain Center Flippening index szerint 63,5 %, amely nyolc kulcsfontosságú mutatóval követi nyomon, hogy az Ethereum hálózat méreteiben és aktivitásában felülmúlja-e a Bitcoin hálózatot.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Az adatok azt is mutatják, hogy az ETH csomópontszáma 94%. Miután az elmúlt hónapokban többször is megelőzte a Bitcoint. A két kriptovaluta kereskedési volumene egyaránt 57%, ez a múlthéten 76%-ra ugrott. 

Ethereum  I Cryptofalka

Forrás: https://bitcoinke.io/

Az ETH lendületének növekedése ellenére az index azt is mutatja, hogy a Google keresési volumene csak 14%-a a Bitcoinnak. Az Ethereum piaci kapitalizációja kb. 21%-a a Bitcoinnak. A Messari becslése szerint a teljes Ethereum ökoszisztéma nagyjából 212 milliárd dollár lehet, ami a Bitcoin teljes piaci kapitalizációjának csupán 31%-a. 

A Polkadot, az Ethereum társalapítójának projektje, a héten előzte meg az XRP-t piaci kapitalizáció terén. Ezzel az ETH mögött, nem stabil coinok terén a harmadik legnagyobb kriptovaluta lett. 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.