Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A DOT megelőzte az XRP-t piaci kapitalizációban

A DOT megelőzte az XRP-t piaci kapitalizációban

A DOT, befektetői kedv növekedésével és az XRP szabadesésével, a negyedik legnagyobb kriptovaluta lett a piaci kapitalizáció szerint.

Korábban írtunk arról, hogy bajban van a Ripple az XRP tokneje miatt, mert az Amerikai Tőzsdefelügyelet (SEC) nem ismeri el igazi kriptovalutaként. Most, hogy sok tőzsde levette kínálatából és a kereskedési volumen is lecsökkent, a DOT átvette a helyét a kriptovaluták listájában. 

 

A Polkadot

A Polkadotot az Ethereum egyik alapítója hozta létre még 2016-ban. Lényegében egy többláncú, okosszerződéseket kínáló protokoll, amely számos előnnyel rendelkezik. Saját substrate-tel rendelkezik, amely egy blokklánc keret. Ez a keret biztosítja az Ethereum kompatibilitást. A Polkadot alapítója szerint a Substrate 3.0 már az év első felében elindulhat. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

2020-ban nagy fejlődésen ment keresztül. A közösség több mint 100 csapattal és projekttel büszkélkedhet, amelyek különböző használati eseteken dolgoznak. Csak Kínában több mint 30 csapat dolgozik, akik rendszereket, felhasználási módokat építenek a Polkadot ökoszisztéma számára. 

 

DOT erősödése

A DOT az elmúlt héten több mint 60%-os rallyn ment keresztül, ami az egyik katalizátora volt, hogy piaci kabitalizációban a negyedik helyre kerüljön. Ezzel szemben az XRP további árfolyamcsökkenést produkált. 

DOT I Cryptofalka

 

Összegzés

Mindenképp figyelemmel kell kísérni a DOT alakulását a jövőben. Hasonló törekvései vannak mint az Ethereumnak. Okosszerződésekkel biztosítja az átjárásokat a blokkláncok között. A komoly fejlesztői háttér és az egyre nagyobb ökoszisztéma biztosítja, hogy a következő években nagy valószínűséggel még többet erősödik az árfolyam. Ahogy az elmúlt időszak is mutatja, a pozitív hírek pozitív árfolyamnövekedést vonnak maguk után, a közelmúltban már többször megdöntötte az ATH-t is. 

DOT I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.50% $64,622.55
Ethereum ETH -4.34% $3,400.84
BNB BNB -4.76% $579.77
Solana SOL -9.35% $132.35
XRP XRP -7.06% $0.4805
Dogecoin DOGE -10.41% $0.1195
Cardano ADA -10.41% $0.3712
Litecoin LTC -8.10% $71.57
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!