Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Spot Ethereum ETF a következő, amit a SEC jóváhagyhat?

A Spot Ethereum ETF a következő, amit a SEC jóváhagyhat?

A BlackRock 2023 novemberében nyújtotta be a spot Ether ETF iránti kérelmét, a SEC döntésének végső határideje pedig 2024 májusában lejár.

Zöld utat kapott a spot Bitcoin ETF

A világ legnagyobb vagyonkezelője, a BlackRock és 13 másik intézményi óriás január 10-én megkapta az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletétől (SEC) az engedélyt az első spot Bitcoin ETF-ek indítására.

A Blackrock 2023 júniusában szállt be a spot Bitcoin versenybe, amely óriási lelkesedést váltott ki a kriptopiacon, hiszen a világ legnagyobb vagyonkezelője több mint 8 billió dollárt kezel és rendkívüli ETF jóváhagyási mutatóval rendelkezik.

blackrock-fink.jpg

A BlackRock előzményeiben 575 db ETF jóváhagyás állt egy elutasítással szemben és a spot BTC jóváhagyásával ez a szám most 576-1-re módosult. Ez volt az egyik fő ok, ami miatt az elemzők és a piaci szakértők már a SEC döntése előtt szinte biztosak voltak a jóváhagyásban.

Felkészül a spot Ethereum ETF?

Közvetlenül a spot BTC ETF-ek jóváhagyását követően a kriptoközösség már elkezdett spekulálni az Ether ETF-ek lehetséges jóváhagyására.

What-is-Ethereum.jpeg

A BlackRock 2023 novemberében nyújtotta be a spot Ether ETF kérelmét. A SEC-nek május 23-ig kell döntenie annak jóváhagyásáról vagy elutasításáról. Sok elemző úgy véli, hogy a spot Ether ETF-et jóváhagyhatják ebben az időpontban.

Eric Balchunas, a Bloomberg vezető elemzője, aki 95%-os esélyt adott arra, hogy a BTC ETF kérelmeket januárban jóváhagyják úgy véli, hogy az Ether ETF májusi engedélyezésére 70% az esély.

Az Ethereum ára 10%-kal emelkedett a BTC ETF jóváhagyásának napján. A BTC azonban egész nap ugyanabban a sávban mozgott és egy pillanatra 46 000 dollár alá süllyedt, mielőtt talpra állt volna. Az Egyesült Államok tőzsdei nyitását megelőző órákban azonban ismét a 47 000 dollár feletti szinteken láthatjuk a Bitcoin árfolyamát.

2024: Új Korszak a Kriptopiacon?

Úgy tűnik 2024-ben új időszámítás kezdődik a kriptopiacon, amely egyaránt hozhat jót és rosszat a kisbefektetők és kereskedők számára, attól függően mennyire készültek fel az intézményi szereplők belépésére. A nagy játékosok komoly anyagi lehetőségekkel rendelkeznek és nagyon jól képzettek. Valószínűleg lesz FOMO, lesz FUD, mindenki legyen óvatos.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.26% $51,042.59
Ethereum ETH -1.42% $2,947.7
BNB BNB -2.60% $375.73
Solana SOL -3.05% $101.23
XRP XRP -1.62% $0.5399
Cardano ADA -1.06% $0.5914
Dogecoin DOGE 0.05% $0.0852
Litecoin LTC -0.58% $68.81
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!