Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Jöhet a spot Ethereum ETF! Megindult az ETH árfolyama

Jöhet a spot Ethereum ETF! Megindult az ETH árfolyama

A jelek egyértelműen arra mutatnak, hogy a világ legnagyobb alapkezelője a Blackrock a Bitcoin után Spot Ethereum ETF-et bocsátana ki. 

Tovább dagadhat a kripto ETF-ek száma

A világ legnagyobb alapkezelője a Blackrock, már hónapok óta a Bitcoin Spot ETF-ével kavarja fel az éledező kriptovaluta piacot. Ez jelentős előrelépést jelentene a kripto elfogadásában, hiszen a BlackRock piaci befolyása és mérete óriási. 

Jelenleg pedig úgy tűnik, hogy közel állhatnak a Spot Bitcoin ETF elfogadtatásához, ami önmagában is egy igazán nagy horderejű esemény lehetne. A legújabb információk szerint azonban nem állna meg itt a BlackRock. 

Nagyon úgy néz ki, hogy a legnagyobb altcoin, az Ethereum irányába is bővítenék a jövőbeni kriptós jelenlétüket. Terveik között szerepelhet egy Spot Ethereum ETF bevezetése is.

Ethereum Spot ETF-en dolgozik a Blackrock

A napokban a BlackRock bejegyezte az "iShares Ethereum Trust" társaságot Delaware-ben, ami az első utalás arra, hogy küszöbön állhat egy Spot Ethereum ETF bejelentése.

A Blackrock lehetséges terveit megerősíti az, hogy az Amerikai Tőzsdefelügyelethez november 9-én benyújtott egy 19b-4 formanyomtatványt egy tőzsdén kereskedett Spot Ethereum alap elfogadtatásához.

Ethereum Spot ETF blackrock | Cryptofalka.webp

A Nasdaq ezt az űrlapot nyújtotta be a $9 trillió eszközértékű alapkezelő nevében. A lépés egyértelműen jelzi a BlackRock szándékát, miszerint nem áll meg a Bitcoinnál, hanem bővít a legnagyobb altcoin felé is.

A Bloomberg ETF elemzője, James Seyffart megjegyezte, hogy legalább további öt cég verseng a SEC jóváhagyásáért egy spot Ethereum ETF-re. Ilyenek például a VanEck, ARK 21Shares, Invesco, Grayscale és a Hashdex.

Hogyan hatott az Ethereum árára az ETF bejelentés?

A BlackRock Ethereum ETF bejelentésének hatására az Ethereum (ETH) árfolyama jelentősen megugrott. Az ETH árfolyama rövid idő alatt 10%-kal nőtt, 1850 dollárról egészen 2130 dollárig emelkedett egyetlen Ethereum ára.

Ethereum árfolyam grafikon 20231110.jpg

Ez az erősödés fontos jelzés lehet a befektetők és a piaci megfigyelők számára az Ethereum hosszú távú kilátásait illetően. Az árfolyamemelkedés a kriptopiac dinamizmusát és a nagyobb intézményi érdeklődés növekvő hatását tükrözi.

Privát csoportunkban hetek óta szajkózzuk az Ethereum jó hosszútávú lehetőségeit

Elemzőink a Crptofalka privát kereskedő csoportjában már hetek óta tájékoztatták a követőinket arról, hogy nagyon jó hosszútávú pozícióban van az Ethereum és jelentősen alulértékelt.

A következő képekben a Cryptofalka egyik alapítójának, Rolex-nek a hosszútávú ETH elemzéseit olvashatjátok a Discordra posztolt képekkel és üzenetekkel. (Katt a képre)

Ethereum elemzés 20231025.jpg

Ethereum elemzés 20231106.jpg

Ha nem szeretnétek a jövőben lemaradni a hasonló jó lehetőségekről, nézzetek szét tagságaink között!

Spot Ethereum ETF Jövőbeli Hatásai és Lehetséges Következményei

A BlackRock által tervezett Ethereum ETF nem csupán egy újabb termék a kripto ETF-ek sorában, hanem a kriptovaluták intézményi elfogadásának újabb mérföldköve is lehet. 

Az Ethereum sikere után valószínűleg a nagyobb kapitalizációjú és megbízható altcoinok is sorra kaphatnak ETF-támogatást. Ez a trend előrevetítheti a következő bikapiacot, ahol a régebbi, hiteles kriptovaluták jelentős intézményi tőkét és támogatást vonzhatnak be.

Az altcoin ETF-ek elfogadása jelentős mértékben növelheti a kriptopiac likviditását és stabilitását, valamint szélesítheti a kriptovalutákba való befektetési lehetőségek spektrumát.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.20% $69,784.24
Ethereum ETH -2.44% $3,706.7
BNB BNB 0.01% $617.32
Solana SOL 1.06% $180.73
XRP XRP -2.61% $0.5312
Dogecoin DOGE -3.62% $0.1645
Cardano ADA -4.60% $0.4803
Litecoin LTC -2.17% $86.23
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!