Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bikás időszak előtt állhat az Ethereum árfolyama

Bikás időszak előtt állhat az Ethereum árfolyama

Az Ethereum (ETH) árfolyam mérőszámainak pozitív változása azt sugallja, hogy a jelenlegi bullish momentum erős lábakon állhat.

Minden esélye megvan az Ethereumnak a kilövésre

Az ETH árfolyama az elmúlt 15 napban nem tudott 2350 dollár felett zárni, de egyes kereskedők még mindig reménykednek abban, hogy a február 6-i rally elhozhatja a trend átütőbb változását. A kereskedők figyelik, hogy a Solana hálózati leállása és a múlt heti jelentős Ether kiáramlás a tőzsdékről hatással lesz-e az árak alakulására.

A legnagyobb altcoin továbbra is vezető a DApp-ok között

Február 6-án a Solana hálózat 5 órás kiesést szenvedett, ami megszakította az új blokkok létrehozását, és több tőzsdét is arra késztetett, hogy felfüggessze a SOL és Solana-alapú tokenek felhasználói be- és kifizetéseit.

Az elemzők kiemelték, hogy az Ethereum versenytársai folyamatosan kihívásokkal szembesülnek a csúcsforgalom alatti üzemidő fenntartásában, ami megerősíti az Ethereum dominanciáját a decentralizált alkalmazások (DApps) terén.

@tytaninc nevű felhasználó megosztotta tézisét az X közösségi hálózaton, megcáfolva az Ethereum zsúfoltságával és magas díjaival kapcsolatos kritikákat. A DApp befizetések vagy a lekötött teljes érték (TVL) tekintetében az Ethereum jelentős, 57,8%-os piaci részesedéssel rendelkezik, ami 34,8 milliárd USD-nek felel meg.

Ha az olyan layer-2 megoldásokat, mint a Polygon, Optimism és Arbitrum is beleszámítjuk, akkor az Ethereum dominanciája 67,4%-ra bővül a DefiLlama adatai szerint.

Az Ethereum bullish momentuma erősen megalapozott lehet | Cryptofalka

Az Ethereum átlagos DApp-felhasználója talán nem szívesen viseli el a hálózat 5,85 dolláros, átlagos tranzakciós díját. Az adatok azonban azt mutatják, hogy az Ethereumnak csak az elmúlt héten 382 490 aktív címe lépett kapcsolatba decentralizált alkalmazásokkal a Uniswap, 0x Protocol, Metamask Swap, OpenSea és 1inch Network vezetésével. 

Érdemes megjegyezni, hogy az ökoszisztéma layer-2 skálázhatósági alternatíváit összesítve az aktív címek a DappRadar adatai szerint 2 millió fölé szöknek.

Az Ether tőzsdei és staking áramlásai bikás trendnek kedveznek

Függetlenül attól, hogy mit mutatnak a DApp mérőszámok, az eszközök áramlása marad az árfolyam végső meghatározója. Például a Solana hálózat közelmúltbeli leállása nem volt mérhető hatással a befizetésekre vagy a SOL token árfolyamára.

Ez kiemeli a tőzsdei forgalom és a staking mérőszámok monitorozásának jelentőségét. Minél kevesebb az azonnal rendelkezésre álló érme, annál nagyobb az árra gyakorolt hatás, amikor a kereslet megugrik.

A jelenlegi tőzsdei nettó tranzakciók azt mutatják, hogy az Ethereum tartalékok több mint 1 éve a legalacsonyabb szintre csökkentek. A kifizetések 7 millió ETH-t tesznek ki április óta, ami azt jelzi, hogy a tulajdonosok részéről alacsony az igény arra, hogy megváljanak a coinjaiktól. Ahhoz, hogy további betekintést nyerjünk abba, hogy az ETH-tulajdonosok hogyan vélekednek az értékesítésről, érdemes elemezni az Ethereum lekötés forgalmát.

A staking egy alapvető folyamat az Ethernet hálózaton, ahol a résztvevők érméket zárolnak, hogy a tranzakciókat a Proof-of-Stake konszenzus segítségével validálják. Egyszóval, a stakingben történő növekvő teljes letétbe helyezés bullishnak tekinthető az ETH árfolyamára nézve. A StakingRewards adataiból kiderül, hogy jelenleg rekordmagas, 29,6 millió ETH-t van lekötve, szemben az egy hónappal ezelőtti 28,9 millióval.

Ha ezeket mind figyelembe vesszük akkor egész nyugodtan gondolhatjuk azt, hogy az Ethereum, az eddigiekhez megszokott módon, mindenképpen a jó irányba halad.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.87% $64,297.13
Ethereum ETH 0.29% $3,441.77
BNB BNB -0.09% $574.19
Solana SOL 3.54% $164.82
XRP XRP -4.93% $0.5576
Dogecoin DOGE -1.27% $0.1209
Cardano ADA -4.46% $0.4272
Litecoin LTC -0.63% $71.62
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!