Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Opera böngészőben megjelenhetnek az Ethereum dApp-ok

Opera böngészőben megjelenhetnek az Ethereum dApp-ok

Az Opera integrálja a Polygon hálózatot annak érdekében, hogy a böngészőkben megjelenhessenek az Ethereum alapú decentralizált applikációk.

 

Polygon dApp-ok az Opera böngészőben

Az Opera a honlapján közzétett sajtóközleményben fedte fel legutóbbi együttműködését. A böngésző – amely egy beépített kriptopénztárcát tartalmaz, és az Ethereum web 3.0 API-ját használja – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Polygon natív pénznemében, a MATIC-ban tranzakciókat hajtsanak végre.
 
Polygon dApp I Cryptofalka Forrás: Reddit
 
Kiküszöböli a jelszavakat is, segít eltávolítani a kripto-újoncok belépési akadályait. A Polygont 2. rétegbeli skálázási megoldásként hozták létre az Ethereum hálózathoz, amelyet jelenleg fenntarthatatlanul magas díjak sújtanak. Vitalik Buterin elismerte, hogy ilyen megoldásokra van szükség a hálózat funkcionalitásának bővítéséhez, különösen az NFT iparágban. A Polygon rengeteg NFT-t és játékra szánt dApp-ot tartalmaz, hogy segítse az alacsony tranzakciós díjak használatát. 
„Együttműködésünk a Polygonnal lehetővé teszi számunkra, hogy megoldjuk a legnagyobb kihívást, amellyel a blokklánc ipar iránt érdeklődők most szembesülnek: a magas gázdíjakat és a lassú tranzakciós sebességet.” – mondta Jørgen Arnesen, az Opera Mobile alelnöke.
Az Opera felhasználók hozzáférhetnek a dApp-okhoz, beleértve a Sushiswapot, a Curve-t, az Aave-t, a Balancert és a Kyber-t, valamint olyan blokklánc-alapú NFT-játékokat/platformokat, mint a Decentraland, Opensea, Sandbox, Somnium Space és Decentral Games. A teljes integrációt a jövő év első negyedévére tervezik.
 
 

Folyamatos a fejlődés

Az Opera a hónap elején jelentett be hasonló együttműködést a Solanával, amellyel a böngészők felhasználói is hozzáférhetnek a Solana dApp-okhoz. A pénztárcája számos más kriptot is támogat, beleértve a Bitcoint, az Ethereumot, a Tront és a Celót. A web 3.0 platform ádáz versenytársa a Brave böngészőnek, a kripto-böngészők uralkodó királyának. A Brave-vel ellentétben az Opera úgy döntött, hogy nem fejleszt saját kriptovalutát (BAT), sem saját blokkláncot.
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
Az ilyen böngészők előfeltétele, hogy decentralizált, blokklánc alapú réteget biztosítsanak a weben való interakcióhoz. A jelenlegi internetet erőteljes webhelyek irányítják, amelyek egyetlen hibapontként szolgálnak, és teljes jogkörrel rendelkeznek a más felhasználók által a platformjukon közzétett tartalmak cenzúrázására. A Web 3 projektek célja ennek javítása. Nem mindenki van azonban meggyőződve erről az elképzelésről. Jack Dorsey a közelmúltban azzal érvelt, hogy a Web 3.0 egy bohózat, amelyet végső soron a kockázati tőke és a likviditásszolgáltatók központosítanak és irányítanak.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.29% $50,727.55
Ethereum ETH -1.99% $2,918.98
BNB BNB -2.45% $375.44
Solana SOL -3.06% $99.3
XRP XRP -1.35% $0.5344
Cardano ADA -2.28% $0.579
Dogecoin DOGE -0.09% $0.0844
Litecoin LTC 0.52% $69.19
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!