Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Egyre több a teljes zárolt érték (TVL) a DeFi-ben

Egyre több a teljes zárolt érték (TVL) a DeFi-ben

A decentralizált pénzügyi (DeFi) tokenek árai emelkedni kezdtek, újra egyre több értéket kötnek le a befektetők.

 

Éledezik a DeFi piac

A márciusi hónap kettős érzéssel tölti el a kriptobefektetőket. Az év eleje óta tapasztalható gyengeség elkezdett halványulni. A bitcoin (BTC) 40 000 dolláros szint feletti erős elmozdulása segít a befektetőknek pozitív szemmel nézni a kriptopiacra. A pozitív befektetői hangulat kihat a DeFi szektorra is, amely szintén emelkedésnek indult.
 
DeFi | Cryptofalka Forrás: industrywired.com
 
A Messari kriptovaluta piackutató cég adatai azt mutatják, hogy a DeFi szektor vezető tokenjei kétszámjegyű növekedést értek el az elmúlt 30 napban. Két kiemelkedő token, a THORChain (RUNE) 199,81%-kal nőtt, az Aave (AAVE), ára 53,95%-kal emelkedett.
 
Top 12 DeFi token | Cryptofalka Forrás: Messari
 

Emelkedik a TVL, a teljes lekötött érték

A DeFi visszatérésének egyik legjobb bizonyítéka a szektor teljes zárolt értékének (TVL) vizsgálata, amely a DeFi Llama adatai szerint jelenleg 228,05 milliárd dollár.
 
DeFi total TVL | Cryptofalka Forrás: Defi Llama
 
Annak ellenére, hogy sok token jóval minden idők csúcsa alatt van még mindig, a DeFi szektorban a TVL mindössze 28 milliárd dollárral marad el a korábbi, 256,62 milliárd dolláros csúcsától. Ez azt sugallja, hogy a DeFi ökoszisztéma tovább bővült és a piac további befektetőket vonzott, ahogy az elmúlt néhány hónapban új protokollok és blokklánc hálózatok indultak el. A Dune Analytics adatai azt mutatják, hogy a DeFi felhasználók teljes száma folyamatosan nőtt 2022-ben, és jelenleg rekordmagasságon, 4 562 318 egyedi pénztárcacímen áll.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

Az NFT piacterek megelőzik a DEX-eket

A DeFi piac egyik alágazata, amelynek még nem tapasztalható megfordulása a csökkenő tendenciában, a decentralizált tőzsdék (DEX) aktivitási szintjei voltak, amelyek jelenleg 2021 júliusa óta a mélyponton vannak. Bár úgy tűnik, hogy a kereskedők nem voltak túl lelkesek, a Token Terminal adatai azt mutatják, hogy a piac más területein azért aktívak voltak, és a legjobb alkalmazások által termelt bevétel a mélypont elérése óta emelkedő tendenciát mutat.
 
Az OpenSea és a LooksRare NFT piacterek voltak a legjobban teljesítő decentralizált alkalmazások (dApps) bevételek alapján az elmúlt néhány hónapban, ezt követi az Uniswap (UNI), a Convex Finance (CVX) és a PancakeSwap (CAKE). A teljes kriptovaluta piaci felső korlát jelenleg 2151 billió dollár, a Bitcoin dominanciája pedig 41,7%.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.52% $64,120.98
Ethereum ETH 0.27% $3,419.56
BNB BNB 0.24% $571.43
Solana SOL 2.25% $161.14
XRP XRP -5.80% $0.5519
Dogecoin DOGE -1.09% $0.1199
Cardano ADA -2.79% $0.4234
Litecoin LTC -0.51% $71.3
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!