Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ethereum már 28%-kal több tranzakciót bonyolít, mint a Bitcoin

Ethereum már 28%-kal több tranzakciót bonyolít, mint a Bitcoin

A Messari kripto-elemző cég szerint, az Ethereum (ETH) napi tranzakciós volumene 28%-kal nagyobb már, mint a Bitcoiné.

 

Csúcson az Ethereum tranzakciók

Január 19-én Ryan Watkins Messari elemző azt tweetelte, hogy az ETH napi tranzakciós volumene parabolikusan emelkedik. A diagram jelzi, hogy az Ethereum hálózat 12,3 milliárd dollár tranzakciót dolgozott fel a megelőző 24 órában. A Bitcoin tranzakciói eltörpülnek, amelynek volumene 9,3 milliárd dollár.

[embed]https://twitter.com/RyanWatkins_/status/1351349824961077249[/embed]

Az adatok nem mutatják az ERC-20 tranzakciókat annak érdekében, hogy elkerüljék a dupla számítást. A Blockchain Center Flippening index szerint 63,5 %, amely nyolc kulcsfontosságú mutatóval követi nyomon, hogy az Ethereum hálózat méreteiben és aktivitásában felülmúlja-e a Bitcoin hálózatot.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Az adatok azt is mutatják, hogy az ETH csomópontszáma 94%. Miután az elmúlt hónapokban többször is megelőzte a Bitcoint. A két kriptovaluta kereskedési volumene egyaránt 57%, ez a múlthéten 76%-ra ugrott. 

Ethereum  I Cryptofalka Forrás: https://bitcoinke.io/

Az ETH lendületének növekedése ellenére az index azt is mutatja, hogy a Google keresési volumene csak 14%-a a Bitcoinnak. Az Ethereum piaci kapitalizációja kb. 21%-a a Bitcoinnak. A Messari becslése szerint a teljes Ethereum ökoszisztéma nagyjából 212 milliárd dollár lehet, ami a Bitcoin teljes piaci kapitalizációjának csupán 31%-a. 

A Polkadot, az Ethereum társalapítójának projektje, a héten előzte meg az XRP-t piaci kapitalizáció terén. Ezzel az ETH mögött, nem stabil coinok terén a harmadik legnagyobb kriptovaluta lett. 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.66% $57,090.92
Ethereum ETH 2.39% $3,247.08
BNB BNB -1.89% $395.02
Solana SOL -1.11% $108.66
XRP XRP 6.27% $0.5837
Cardano ADA 1.44% $0.6281
Dogecoin DOGE 8.89% $0.09699
Litecoin LTC 2.69% $74.03
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!