Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Ethereum tömegével áramlik ki a tőzsdékről

Az Ethereum tömegével áramlik ki a tőzsdékről

Nagy mennyiségű Ethereum hagyja el a központosított tőzsdéket. Ez a jelenség akár áremelkedést is előre vetíthet.

 

Folytatódik az Ethereum kiáramlása a tőzsdékről

Ahogy az Ethereum (ETH) ára növekszik és 3000 dollár körül mozog, a piaci kapitalizáció szerinti második legnagyobb kriptovalutánál masszív kiáramlását lehet tapasztalni a tőzsdékről. Pontosabban, több mint 151 000 ETH hagyta el a különböző kriptotőzsdéket március 22-én, kedden, amint azt az IntoTheBlock kriptopiaci elemző hozott nyilvánosságra.
 
Ethereum kiáramlása a tőzsdékről I Cryptofalka Forrás: IntoTheBlock
 
Figyelembe véve az Ethereum jelenlegi 3055 dollár környéki árát, ez azt jelenti, hogy körülbelül 460 millió dollárnyi ETH-t vontak ki egyetlen nap alatt.
 
 

A kiáramlás trenddé vált

Már korábban is elég alacsony volt az Ethereum mennyisége a központosított tőzsdéken (CEX-eken), ahol korábban 13,55 millió ETH volt a tárcákban, ami a teljes készletének mindössze 11,3%-a. Ez a szint a legalacsonyabbnak számít 2018 óta.

[embed]https://twitter.com/CryptoRank_io/status/1505919082142453761[/embed]

A token ilyen mértékű kivonása a tőzsdékről potenciálisan későbbi áremelkedést jelezhet. Ez történt 2021 októberében tömeges kiáramlás után, amikor tíz napon belül 15%-kal nőtt az árfolyam. 
 

Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.80% $70,029.82
Ethereum ETH -1.30% $3,715.71
BNB BNB 0.74% $619.41
Solana SOL -0.35% $179.13
XRP XRP -1.51% $0.5337
Dogecoin DOGE 0.51% $0.1663
Cardano ADA -3.39% $0.4832
Litecoin LTC -2.52% $86.3
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!