Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Lassan fél milliárd dollárt kezel a Rocket Pool ETH2.0 platformja

Lassan fél milliárd dollárt kezel a Rocket Pool ETH2.0 platformja

A Rocket Pool decentralizált Eth 2.0 staking platform az indulást követően öt héten belül már 350 millió dollár értékű zárolt értéket kezel.
 

Egyre több az ETH 2.0 miatt lekötött Ethereum

A Rocket Pool projekt célja, hogy felszámolja a belépési akadályokat az Eth 2.0 érdekeltek és csomópont-üzemeltetők előtt. Lehetővé teszi bármely felhasználó számára, hogy 16 ETH-ért (59 000 USD) futtasson egy csomópontot, ami az Eth 2.0 letéti szerződésben előírt 32 ETH (119 000 USD) fele.

https://twitter.com/RocketPoolBot/status/1476422146180136961

A DefiLlama adatai szerint a Rocket Pool feljebb lépett a decentralizált pénzügyi (DeFi) platformok rangsorában, és a cikk írásakor a hatodik helyre került 373 millió dolláros TVL-lel. 
 
A Lido Finance 2020 decemberében indult, és jelenleg a TVL-t tekintve felülmúlja versenytársait, azonban 2021 negyedik negyedévében csak 14 csomópont üzemeltetője volt. Összehasonlításképpen, a Rocket Pool körülbelül 635 csomópont operátorral rendelkezik, amelyek a platform szerint jobban hozzájárulnak az Ethereum decentralizálásához. Körülbelül 67 000 ETH, ami több mint 252 millió dollár, a TVL fennmaradó része pedig a platform saját token RPL-jéből származik.
 

A Rocket Pool célja az ETH decentralizácója

A Rocket Pool projekt hivatalosan november 22-én indult, miután két héttel azelőtt sikeres béta indítást hajtottak végre, amely során a hálózat 237 csomóponti műveletet regisztrált összesen 1088 téttel (ETH) két nap leforgása alatt. A projekt fő erényeiként a decentralizációt, a likvid tétkészletet, a jutalékokat és a befektetési jutalmakat emeli ki. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy stakeljék az ETH-jukat, és ellenértékként megkapják az rETH tokent, ami idővel tétjutalmakat is felhalmoz.
 
Decentralizáció I Cryptofalka Forrás: https://medium.com/
 
A Rocket Pool ügyvezető igazgatója, Darren Langley elmondta, hogy a platform fő erénye a decentralizáció:
„A kockáztatott piacon jelentős lappangó kereslet mutatkozott egy decentralizált opció iránt.”
Arra a kérdésre, hogy a Rocket Pool hogyan készül a régóta várt Eth 2.0 -ra való átállásra és a tét-bizonyítási (PoS) konszenzus mechanizmusára, amelyet 2022 közepére terveznek, Langley kijelentette, hogy ez számos lehetőséget kínál majd a felhasználók számára.
"A likvid részesedések nyereségesebbé válnak az egyesülés után, így az érdeklődés megugrására számítunk" - mondta, és hozzátette, hogy "a validátorok elsőbbségi díjakat fognak kapni, amelyeket a PoW bányászai jelenleg kapnak."
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
2022-re várva Langley azt is megjegyezte, hogy a vállalat azt reméli, hogy felgyorsítja a likvid rETH token alkalmazását, és kibővíti a platform szolgáltatásait.
„Azt akarjuk, hogy az rETH mindenütt jelen legyen az Ethereum ökoszisztémában, ezért a DeFi-integrációkra (AMM-ek, hitelezés, pénztárcák, farmok) összpontosítunk. Ezenkívül azon fogunk dolgozni, hogy a második réteget kihasználjuk a Rocket Pool szempontjainak optimalizálása érdekében."

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.23% $61,146.27
Ethereum ETH -3.87% $2,972.47
BNB BNB -0.16% $542.7
Solana SOL -5.47% $131.65
XRP XRP -1.57% $0.4903
Dogecoin DOGE -6.64% $0.1457
Cardano ADA -2.69% $0.4447
Litecoin LTC 0.94% $79.7
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!