Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Közös munkába kezd Elon Musk és Vitalik Buterin?

Közös munkába kezd Elon Musk és Vitalik Buterin?

Az Elon Musk és Vitalik Buterin együttműködéséről szóló pletykáknak hála, a Dogecoin több mint 20%-ot emelkedett az elmúlt 7 napban.

 

Ismét felfelé ível a Dogecoin

A Dogecoin több mint 20%-ot emelkedett az elmúlt 7 napban, miután felmerült, hogy Elon Musk és Vitalik Buterin együtt dolgozhat a DOGE fejlesztésén. A többi top tíz kriptovalutával összehasonlítva a DOGE az FTX összeomlásának hatását kiheverte, értéke az elmúlt 30 napban 36,3%-kal emelkedett.

Musk | Cryptofalka blog.cryptostars.is

 

A DOGE legújabb emelkedése azon találgatásoknak köszönhetően született, hogy Elon Musk mit fog kezdeni a memecoin-nal a Twitter felvásárlását követően.

Musk nemrég elárulta, hogy a Twitter 2.0-val kapcsolatos tervei között szerepel a fizetési funkció. A kriptoközösségen belül sokan spekuláltak arra, hogy a kriptovaluták, köztük a Dogecoin is masszívan profitálna ebből a fejlesztésből.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Musk és Buterin a Dogecoin fejlesztésén munkálkodik?

David Gokhshtein kriptovállalkozó néhány nappal ezelőtt felvetette, hogy Musk és Buterin a DOGE frissítésén fognak együtt dolgozni. Gokhshtein szerint Musk érdekelt abban, hogy a viccnek indult kriptovalutából valami komolyat csináljanak. Megjegyezte továbbá, hogy Buterin BTC fejlesztésére tett erőfeszítéseit a közösség elutasította.

Eközben Musk a múltban több fejlesztést is javasolt a Dogecoin-t illetően. A világ leggazdagabb embere beszélt a blokkidő és a méret növeléséről, valamint a tranzakciós díjak csökkentéséről.

 

Musk | Cryptofalka delta.exchange

 

Musk állítása szerint ezek a fejlesztések a "DOGE-t a Föld valutájává" fogják tenni. Ez azonban csak puszta spekuláció, mindenféle bizonyíték nélkül, erre pedig sokan gyorsan rá is mutattak a kriptoközösségben.

 

Átáll a DOGE PoS-re?

Jelentésekből kiderült, hogy Vitalik Buterin a Dogecoin Alapítvánnyal együttműködve azon dolgozott, hogy a DOGE-t a proof-of-work (PoW) konszenzus mechanizmusról Proof-of-Stake (PoS) hálózatra állítsa át. Buterin ezt az állítást év elején megerősítette.

Eközben a Dogechain már november 14-én átállt PoS-re, három hónappal azután, hogy az L2 skálázási megoldás hozzáadta az intelligens szerződés funkciót. A Dogecoin Foundation állítólag nemrégiben arra figyelmeztette a közösséget, hogy a Dogechain "egy újabb koppintott token".

A Doge potenciális hasznossága és fejlődése, valamint a Twitter integráció lehetősége miatt sokan mégis optimistán állnak a tokenhez. Emellett a Cardano alapítója, Charles Hoskinson nemrég azt írta, hogy a Dogecoin az ADA hálózat oldalláncává válhat.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.07% $65,650.81
Ethereum ETH -3.84% $3,448.13
BNB BNB -1.58% $595.98
Solana SOL -7.71% $136.87
XRP XRP 0.62% $0.4926
Dogecoin DOGE -9.67% $0.1222
Cardano ADA -8.07% $0.3797
Litecoin LTC -5.94% $73.47
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!