Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az OpenSea sem fogja támogatni az Ethereum PoW forkot

Az OpenSea sem fogja támogatni az Ethereum PoW forkot

Az Ethereum a szeptemberben átáll a PoS mechanizmusra, az OpenSea nem támogatja az új ETH PoW forkot az NFT-k terén.

 

Ethereum PoW fork jöhet létre

Az OpenSea, a legnagyobb nem helyettesíthető token (NFT) piactér, kizárólag a tét-igazolás (PoS) NFT-ket fogja támogatni az Ethereum hálózatán.
 

[embed]https://twitter.com/opensea/status/1565116435348590593[/embed]

„Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kizárólag a frissített Ethereum PoS láncon támogassuk az NFT-ket”. -áll a platform közleményében.
Az OpenSea az első NFT piactér volt, amely 2017-ben elindult a Ethereum blokkláncon, és mára több mint 80 millió NFT-t támogat. A DappRadar adatai szerint a teljes mennyiség körülbelül 31 milliárd dollár. Az NFT-k olyan blokklánc-alapú tokenek, amelyek a művészet, a zene és az ingatlan tulajdonjogát képviselik. Az Ethereum blokkláncon tartják őket, és olyan piactereken kereskednek velük, mint az OpenSea.
 
Az összevonási esemény (merge), az Ethereum blokklánc eddigi egyik legnagyobb frissítése, várhatóan szeptember 10. és szeptember 16. között fog megtörténni. Az esemény az Ethereumot a munkabizonyítási (PoW) konszenzus algoritmusról PoS-alapú algoritmusra helyezi át.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

A Circle is csatlakozik az OpenSea álláspontjához

Bár az OpenSea jelezte, hogy nem támogatja az Ethereum egyéb változatait, más platformok sokkal eltérőbb álláspontot képviselnek. A Bitfinex kripto tőzsde például azt nyilatkozta, hogy lehetőséget biztosít a kereskedőknek, ha az összeolvadás elágazást okozna. Két Ethereum Chain Split token kerül forgalomba a Bitfinex-en, az ETHW, a PoW-t támogató Ether token és az ETHS, a PoS verzión.
 
A Coinbase is fontolgatja, hogy listázza az Ethereum forkot, az ETHW-t, hogy kiegyenlített versenyfeltételeket teremtsen – olvasható a Coinbase blogjában. Minden elágazott ETH tokent „ugyanolyan szigorúan ellenőrizzük, mint a tőzsdénk minden más eszközét”.
 
A Circle, a második legnagyobb amerikai dollár stabilcoin USD Coin (USDC) mögött álló vállalat csatlakozott az OpenSea álláspontjához. Egy közleményben kijelentették, hogy kiázólagos tervünk az, hogy teljes mértékben támogassák a továbbfejlesztett Ethereum PoS láncot.
 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.34% $69,811.13
Ethereum ETH -2.35% $3,720.26
BNB BNB -0.40% $616.01
Solana SOL 1.11% $180.73
XRP XRP -3.27% $0.5308
Dogecoin DOGE -4.37% $0.1648
Cardano ADA -5.29% $0.4796
Litecoin LTC -2.30% $86.32
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!